Tekirdağ Süper Amatör Ligi 9. Hafta müsabakasında 1461 Karadenizspor’u evinde ağırlayan lider Kapaklıspor, 10 kişi kaldığı maçtan 1 puanla ayrıldı.

19 Kasım 2017 Pazar günü saat 13:00’de başlayan müsabakada, baştan sona etkili bir oyun sergileyen Kapaklıspor, 1-0 öne geçmesine rağmen defans hatasından yediği golle 1-1 berabere kaldı.

İLK 45 DAKİKADA GOL SESİ ÇIKMADI

Kapaklıspor maça Serhat, Çağatay, Gurur, Hüseyin, Sacko, Nail, Serdar, Mertcan, Şaban, Tezcan ve Berkay ilk 11’i ile başlarken, 1461 Karadenizspor ise Süleyman, Tolunay, Uğur, Şahin, Başar, Serkan, Stephen, Gökhan, Boah, Harun ve İbrahim Kanbir ilk 11’i ile başladı.

Maçın ilk yarısı orta alan mücadelesi şeklinde geçerken, Kapaklıspor ve 1461 Karadenizspor ataklarından gol sesi çıkmadı ve ilk yarı 0-0 golsüz berabere sonuçlandı.

ŞABAN’DAN HARİKA GOL

İkinci yarıya daha etkili başlayan taraf olan Kapaklıspor, ilk önemli gol pozisyonunu 49. Dakikada yakaladı. Berkay’ın ortasında Şaban kaleci ile karşı karşıya topa dokunamadı, 1461 Karadenizspor defansı topu kornere gönderdi. 53 dakikada Kapaklıspor, bu kez Çağatay ile kaleyi yokladı. Çağatay’ın orta şut karışımı şutunu kaleci Süleyman güçlükle kornere çeldi. Kapaklıspor, 62 dakikada Şaban ile gole çok yaklaştı. Şaban’ın sağ çaprazdan şutunda kaleci Süleyman kalesinde bir kez daha gole izin vermedi. Aradığı golü 69. Dakikada bulan Kapaklıspor'da Berkay’ın ortasında topa iyi yükselen Şaban takımını 1-0 öne geçirdi.

NAİL TAKIMINI 10 KİŞİ BIRAKTI

1461 Karadenizspor bu gole 4 dakika sonra cevap verdi. Kapaklıspor defansının hatasını iyi değerlendiren 1461 Karadenizspor maçta beraberliği sağladı. Yediği golün şokunu üzerinden çabuk atan Kapaklıspor, 79. Dakikada bu kez kırmızı kart şoku yaşadı. Kapaklıspor’da rakibine sert giren Nail, maçın hakemi tarafından ikinci kez sarı kartla cezalandırıldı. Kırmızı kart gören Nail takımını 10 kişi bıraktı. Bu dakikadan sonra 10 kişi kalan rakibi karşısında gol arayan 1461 Karadenizspor, bulduğu gol pozisyonlardan yararlanamadı. Maçın ilerleyen bölümlerinde başka gol sesi çıkmayınca maç 1-1 beraberlikle sonuçlandı.