Tekirdağ Süper Amatör Ligi 4. Hafta maçında deplasmanda Saray Belediyespor ile karşılaşan temsilcimiz Kapaklıspor, oldukça çekişmeli geçen maçtan 4-3 galip ayrıldı.

15 Ekim 2017 Pazar günü saat 14:30'da Kapaklıspor ve Saray Belediyespor, Saray Şehir Stadı'nda karşılaştı. Karşılaşmayı 4-3 galip bitiren Kapaklıspor, ligde 2. sırada bulunan en zorlu rakiplerinden biri olan Saray Belediyespor'u evinde mağlup etmiş oldu. Ayrıca bu sezon namağlup bir şekilde yoluna devam eden ve bir maç eksiği bulunan Kapaklıspor, puanını 9’a yükseltti.


Kapaklıspor sahaya Serhad, Tolga, Çağatay, Aygün, Sacko, Nail, Gökhan, Abdoul, Şaban, Tezcan ve Mercan ilk 11’i ile çıktı. Rakibi Sarayspor ise Elyamin, Bayram, Okan, Amed, Ziya, Alihan, Fevzi, Servet, Aykut, Emre ve Samet ilk onbiri ile sahaya çıktı.

İLK YARI BERABERE SONUÇLANDI

Deplasmanda oynamasına rağmen maça etkili başlayan taraf Kapaklıspor olurken, Saray Belediyespor’da zaman zaman etkili ataklarla Kapaklıspor kalesinde gol aradı. 39. Dakikada sağ kanattan gelişen Saray Belediyespor atağında Alihan’ın ortasında Aykut topu filelerle buluşturdu 1-0

Yenilen şok golün etkisini üzerinden çabuk atan Kapaklıspor 40. Dakikada önemli bir gol pozisyonu yakaladı. Şaban’ın sol çaprazdan çektiği şut yan ağlarda kaldı.  43. Dakikada ise ani gelişen atakta Mercan şık bir golle skoru 1-1 yaptı. Başka gol sesi çıkmayınca ilk yarı 1-1 beraberlikle sonuçlandı.

GALİBİYET İKİNCİ YARIDA GELDİ

Maçın ikinci yarısına da etkili başlayan taraf Kapaklıspor olurken, 48. dakikada Tezcan'ın topu ağlarla buluşturması ile Kapaklıspor 2-1 önce geçti. 60 dakikada Saray Belediyespor Alihan ile bulduğu golle skoru yeniden eşitledi 2-2

65 . dakikada Berkay ile bir gol daha bulan Kapaklıspor yeniden öne geçerken, 76. dakikada Mustafa'nın attığı golle farkı ikiye çıktı 4-2. Maçın ilerleyen dakikalarında yakaladığı gol pozisyonlarından yararlanamayan Kapaklıspor karşısında 85 dakikada Emre'nin attığı gol ile farkı 1’e indiren Saray Belediyespor’un gol bulma çabaları sonuç vermeyince maç 4-3 Kapaklıspor üstünlüğü ile sona erdi.

YENİLMEZLİK SERİSİNİ SÜRDÜRDÜ

Ligdeki galibiyet serisini bozmayan Kapaklıspor,1 maç eksiğiyle 3. sıradaki yerini korurken namağlup yoluna devam eden Saray Belediyespor, İlk mağlubiyetini Kapaklıspor karşısında aldı.

''YENİ BİR LİG YENİ BİR HEYECAN''

Maç sonu açıklamalarda bulunan Kapaklıspor Asbaşkanı Seçkin Dilsiz, ''Öncelikle alınan galibiyetten dolayı futbolcularımızı tek tek yürekten kutluyorum. Taraftarlarımıza ise ayrı parantez açmak istiyorum. Yağmurda, çamurda ve deplasmanda bizden desteklerini esirgemiyorlar. Yeni bir lig, yeni bir heyecan, bildiğiniz üzere geçen sene 3 puanla birinciliği kaçırdık. Fakat bu sezon 3'te 3 yaparak yolumuza devam ediyoruz. Maçın çok zor geçeceğini biliyorduk. Saray malumunuz ligimizin dişli ekiplerinden, 3'te 3 yaparak 9 puanla lider durumdaydı. Haftaiçi ona göre hazırlandık, programlarımızı ve idmanlarımızı ona göre kurduk. Sağolsun futbolcularımız da elinden geleni yaptı. Biz de bundan sonra taraflar olarak onlarla yolumuza devam edeceğiz. Beni biliyorsunuz hem yönetici hem taraftarım ama benim Kapaklıspor sevdam dededen gelme, bunu herkes bilir Kapaklıspor nerede ben oradayım. '' dedi.

''BU GALİBİYETİ TÜM KAPAKLI'YA ARMAĞAN EDİYORUM''

Bu galibiyeti tüm Kapaklı halkına armağan ettiklerini kaydeden Dilsiz, ''Ben bu galibiyeti tüm Kapaklı'ya armağan ediyorum. Ayrıca bizden hiçbir zaman desteğini esirgemeyen Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı'ya teşekkür ediyorum. İnşallah galibiyetlerimizin devamı gelecek, taraftarlarımızı her maçımıza bekliyoruz. Gördüğünüz üzere çok güzel bir ortam, çok güzel bir atmosfer vardı. Saray Belediyespor ile de geçtiğimiz sene olan diyaloglar üzerine bazı söylemler çıktı. Onların taraftarlarına da teşekkür ediyoruz, herhangi bir şey yok. İnşallah bu takım bu sene şampiyon olacak.'' ifadelerini kullandı.