Kapaklıspor, Tekirdağ Süper Amatör Ligi 2. Yarı Açılış Maçında Kendi Sahasında Ergene Belediyespor’u 4-1 Mağlup Etti.

Geçtiğimiz hafta oynanan erteleme maçında şampiyonluk yolundaki en ciddi rakiplerinden 1911 Çerkezköy Spor’a şanssız bir şekilde yenilerek, 3 puan kaybeden Kapaklıspor, ligin 2. Yarısına fırtına gibi başladı. Yeni transferlerle gücüne güç katan Kapaklıspor, baştan sona etkili oynadığı karşılaşmada Ömer Faruk Dursun (2),  Eray Cem ve Mehmet Önsu ile bulduğu gollerle maçı 4-1 kazanmasını bildi. Ergene Belediyespor’un tek golü 64. Dakikada Emre Er’den geldi.

MURAT YÜCEBAŞOĞLU YÖNETTİ

Pazar günü saat 13:00’de Kapaklı Şehir Stadı’nda oynanan müsabakayı Tekirdağ il Hakemlerinden Murat Yücebaşoğlu yönetirken, yardımcılıklarını Rıdvan Aksoy ve Soner Koncagül yaptı.

Kapaklıspor karşılaşmaya Semih Sezer, Tolga, Semih Çelik, Hüseyin, Tuna, Çağatay, Ömer, Eray, Usman, Mehmet, Gençağa ilk 11’i ile çıktı. Ergene Belediyespor ise İsmail, Abdi, Doğan, Ramazan, Seçkin, Hüseyin, Galip, Cem, Emre, Cihangir ve Tunahan ilk 11’i ile çıktı.

FARK İLK YARIDA GELDİ

Maça etkili başlayan taraf Kapaklıspor olurken,  7. Dakikada Çağatay’ın kafa vuruşu üsten auta çıktı.  8. Dakikada Ömer Faruk’un şutu yandan auta çıkarken, 15. Dakikada defans hatasında Ömer Faruk bir kez daha gol şansı yakaladı, şutu önce defansa çarptı. Ardından kaleci İsmail’de kaldı. 18. Dakikada Kapaklıspor’da Tolga ve 22. Dakikada Gençağa’nın şutunda kaleci İsmail kalesinde gole izin vermedi. 25. Dakikada Ömer Faruk sağ çaprazdan sert vurdu, yandan aut. 27. Dakikada Tolga’nın sert şutu üsten az farkla auta çıktı.

Ergene Belediyespor, ilk gol pozisyonuna 35. Dakikada girdi. Emre Er sağ çaprazdan sert vurdu, top kaleci Semih’te kaldı. Kapaklıspor aradığı golü 37. Dakikada Ömer Faruk ile bulurken, 39. Dakikada Eray Cem farkı ikiye çıkardı. 44. Dakikada Eray Cem’in kullandığı korner atışında Tolga’nın vuruşunu Ömer Faruk tamamladı 3-0. İlk yarıda başka gol sesi çıkmadı ve Kapaklıspor, ilk yarıyı 3-0 galip kapattı.

MEHMET ÖNSÜ FARKI 4’E ÇIKARDI

İkinci yarıda da etkili bir oyun sergileyen Kapaklıspor, 47. Dakikada Gençağa ile gole çok yaklaştı. Gençağa’nın uzaktan sert şutu üstten auta çıktı. 48. Dakikada frikik kullanan Usman’ın şutu kalecide kalırken,  51. Dakikada Ömer Faruk’un pasında Mehmet Önsü farkı 4’e çıkardı 4-0

TEK GOL EMRE ER’DEN GELDİ

Maçın 58. Dakikasında bir pozisyona itiraz eden Ergene Belediyespor yardımcı Antrenörü Bilal Şahin, maçın hakemi tarafından tribüne gönderildi. 64. Dakikada Kapaklıspor defansı ve kaleci Semih’in hatasını iyi değerlendiren Emre Er durumu 4-1’ getirdi.

GÖKSEL KAÇIRDI

74 . Dakikada Kapaklıspor’da ikinci ayrıda oyuna dahil olan Göksel’in şutu üstten auta çıktı. 75. Dakikada Tolga Aşçı’nın sert şutunda keleci İsmail kalesinde gole izin vermedi. 75. dakikada Kapaklıspor defansını geçen Emre Er, kaleci Semih ile karşı karşıya kaldı. Kaleci semih topu kornere çelerek kalesinde gole izin vermedi. Maçın son bölümlerinde gol sesi çıkmadı ve Kapaklıspor maçı 4-1 kazanarak sahadan 3 puanla ayrıldı.

LİGDE KALACAĞIMIZI DÜŞÜNÜYORUM

Maç sonu açıklamalarda bulunan Ergene Belediyespor Teknik Direktörü Nevzat Aksaka,  galibiyetten dolayı Kapaklıspor’u kutladı. Aksaka, “Takım olarak eksik bir kadro ile sahada yer aldık. İdman yapamıyoruz, maddi sıkıntılar var. Zorluklarla başa çıkamıyoruz. Önümüzdeki günlerde birkaç transfer yaparsak, iyi mücadele ederek bu ligde kalacağımızı düşünüyorum. Kapaklıspor’u tebrik ediyorum.  Galibiyeti hak ettiler. Allah yollarını açık etsin” dedi.