Tekirdağ Süper Amatör Liginde Mücadele Eden İlçemiz Temsilcisi Kapaklı Spor, Tekirdağ Kültür Spor’a Sahasında 3-1 Mağlup Oldu.

İlk yarısı 0-0 berabere biten maçta ikinci yarıda bulduğu gollerle rakibini 3-1 mağlup eden Çorlu Kültür Spor sahadan 3 puanla ayrılan taraf oldu.

Maça Kapaklı Spor Tugay, Tolga, Ercan, Mehmet, Hüseyin, Özcan, Bayram, Ferhat, Serdar, Mert ve Ufuk ilk on biri ile çıkarken, Çorlu Kültür Spor Mücahit, Özgür, Murat, Mert, Serbay, Eray, Muhammet, Yusuf, Veli, Harun ilk on biriyle sahaya çıktı.

Müsabakayı Tekirdağ klasman hakemi ve Bayan FİFA Hakemi Neslihan Muratdağı yönetirken, yardımcı hakemler Orhan Eser ve Onur Alev karşılaşmada yan hakem olarak görev aldılar.

MAÇIN İLK YARISINDA GOL SESİ ÇIKMADI
Maçın ilk yarısını her iki takımda temkinli başlarken ilerleyen dakikalarda rüzgarı da arkasına alan Çorlu Kültür Spor rakip kalede ataklarını sıklaştırdı. İlk yarıda 2 golü ofsayt gerekçesiyle sayılmayan Çorlu Kültür Spor karşısında Kapaklı Spor Mert Ekici ve Serdar İşar ile zaman zaman etkili gol atakları geliştirdi.
İlk ayrıda her iki takımda geliştirdiği ataklarda gol bulamayınca ilk yarı 0-0 berabere bitti.

ÇORLU KÜLTÜR SPOR 2. YARIYA GOLLE BAŞLADI
İkinci yarıya etkili başlayan Çorlu Kültür Spor 50. Dakikada sağ kanattan Muhammet Çoban ile kullandığı serbest atışta Yusuf Bingol’ün kafa vuruşu ile maçta 1-0 öne geçti.

Bu gole Kapaklı Spor 70. Dakikada Tolga Aşçı’nın ceza sahasına gönderdiği topta Serdar İşar rakiplerinden sıyrıldı, plase bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu 1-1

73. Dakikada Kapaklı Spor kalecisi Tugay ve Savunma arasında yaşanan anlaşmazlıkta Serbay Keskin boş kaleye topu göndererek yeniden takımını öne geçiren golü attı 2-1

80. Dakikada sol kanattan Hüseyin Karaca ile Kapaklı Spor serbest vuruş kullandı. Hüseyin’in vuruşu az farkla üstten auta çıktı.

Maçın son dakikalarında Kapaklı Spor beraberlik için yüklenirken, 89. dakikada gelişen kontratakta Çorlu Kültür Spor Harun Korkmaz’ın ayağından bulduğu golle iyice rahatladı.

Maçta başka gol olmayınca maç 3-1 Çorlu Kültür Spor üstünlüğüyle sona erdi.

Kapakli_Spor-Corlu_Kultur_Spor1 Kapakli_Spor-Corlu_Kultur_Spor2 Kapakli_Spor-Corlu_Kultur_Spor3 Kapakli_Spor-Corlu_Kultur_Spor4 Kapakli_Spor-Corlu_Kultur_Spor5 Kapakli_Spor-Corlu_Kultur_Spor6 Kapakli_Spor-Corlu_Kultur_Spor