Kapaklı Samsunlular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından, Samsunspor kafilesini taşıyan otobüsün 20 Ocak 1989'da Malatyaspor deplasmanına giderken Havza ilçesinde yaptığı kazada hayatını kaybeden futbol şehitleri ve şehitlerimiz için şehitler için Kur'an-ı Kerim Tilaveti okutuldu.

DUALAR EDİLDİ

Kapaklı Samsunlular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği lokalinde düzenlenen kahvaltı programı öncesi Uğur Rendeci, İrfan Demir, Ahmet Acar, İsmet Aktürk, Hüseyin Torun tarafından Kur'an-ı Kerim Tilaveti okunurken, Uğur Rendeci hocanın eşliğinde edilen duanın ardından kahvaltıya geçildi.

Programa İlçe kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, İlçe emniyet müdürü Mehmet Ali Barın, Ziraat Bankası Kapaklı Şube Müdürü Erdem Rıfat Özcan, Belediye başkan yardımcısı Adem Sekmen, Belediye meclis üyeleri İbrahim Aktürk, İrfan Demir, Samsunlu yerel sanatçı Hüseyin Şimşek, Dernek başkanı Mehmet Aktürk, dernek şölen ağası Şenol Batum, yönetim kurulu üyeleri ve dernek üyeleri katıldı.

FUTBOL ŞEHİTLERİ UNUTULMADI

Bugün belli aralıklarla düzenlemiş olduğumuz kahvaltı programlarımızdan birini daha icra ettik. Fakat Bugünün diğerlerinden bir farkı vardı. 20 Ocak 1989 tarihinde Samsunspor kafilesi, Malatyaspor ile oynayacağı Süper Lig müsabakasına giderken, Havza ilçesinde kafileyi taşıyan kulüp otobüsünün kamyonla çarpışması sonucu üç oyuncusu, teknik direktörü ve şoförünü kaybetmişti. Bu elim kazada hayatta kalan birçok oyuncu ve kafile üyesi de ciddi şekilde yaralanmış ve sakat kalmıştı. Bizlerde bugün bu elim kazada hayatını kaybeden Samsunspor'lu futbol şehitlerimiz ve Vatanımızı korumak için şehit düşen askerlerimiz için Kur'an-ı Kerim Tilaveti okuttuk. Programımıza katılarak bizlere güç veren başta sn ilçe kaymakamımız, emniyet müdürümüz olmak üzere tüm hemşerilerimize yönetim kurulum adına teşekkür ediyorum" dedi.

Kapakli_Samsunlular_Dernegi_Kahvalti1 Kapakli_Samsunlular_Dernegi_Kahvalti2 Kapakli_Samsunlular_Dernegi_Kahvalti3 Kapakli_Samsunlular_Dernegi_Kahvalti4 Kapakli_Samsunlular_Dernegi_Kahvalti5 Kapakli_Samsunlular_Dernegi_Kahvalti Kapakli_Samsunlular_Dernegi_Kahvalti-2016