Kapaklı Gazetesi internet sitemizde yapmış olduğumuz ''2019 Seçimlerinde Belediyeyi Kim Kazanır?'' anketi sonuçlandı.

20 Eylül 2017 tarihinde resmi sitemiz www.kapakligazetesi.com.tr'de yayınlamış olduğumuz ''2019 Seçimlerinde Belediyeyi Kim Kazanır?'' anketi sonuçlandı. Yayınlamış olduğumuz anket tamamen halka açıktı, herkesin tek bir oy hakkı vardı ve sitemizi ziyaret eden 2.022 vatandaşımız tarafından oylandı. Anket sonuçlarında 2.022 vatandaştan 991 tanesi, 2019 yerel seçimlerinde Kapaklı Belediyesi'nin başında İrfan Mandalı'yı görmek istediklerini belirtti.

%49 ORAN İLE BİRİNCİLİK

Anketin verilerine göre CHP(İrfan Mandalı) 991 oy %49 oranla birinci olurken, Ak Parti 808 oy %40 oy ile ikinci, MHP 140 oy %7 ile üçüncü ve Bağımsız herhangi bir aday da 83 oy ile %4 oranda oy oranı dördüncü oldu.

MANDALI FAVORİ, AK PARTİ'NİN İŞİ ZOR

Ak Parti’nin Kapaklı’da %52 ve üzeri bir oya sahip olduğu düşünüldüğünde çıkan bu anket sonuçlarının en büyük nedeni Ak Parti İlçe Teşkilatı’nın iyi yönetilememesi olarak gösteriliyor. Geçtiğimiz yıllara göre Tekirdağ’ın büyükşehir olması ile birlikte Kapaklı’ya hizmet vermekte zorlanan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ise rakipleri karşısında yine favori olarak görülüyor. En son TOMA eşliğinde kongre yapan ve kongre sürecinde büyük sıkıntılar yaşayan Ak Parti’nin bu şartlarda 2019 yerel seçimlerinde İrfan Mandalı karşısında işinin bir hayli zor olacağı konuşuluyor.

Haber: Furkan BOLAT