Kapaklı Gazetesi İmtiyaz Sahibi Adem Çil, Tekirdağ’a atanan Cumhuriyet Başsavcısı Güngör Karakoç’u makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Gazetemizin İmtiyaz Sahibi Adem Çil,  Hakimler ve Savcılar Kurulu’nun (HSK) kararnamesiyle Temmuz ayında Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Güngör Karakoç’u 27 Eylül 2017 Çarşamba günü makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. Ziyarette Çil; Yerel basının sorunları, FETÖ/PDY ile mücadele ve bölgemiz hakkında Karakoç’a bilgiler verdi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcısı Güngör Karakoç, Kapaklı Gazetesi İmtiyaz Sahibi Adem Çil ve beraberindeki gazete çalışanlarına teşekkür etti. Daha önceki görev yerinden dolayı Tekirdağ bölgesine alışkın olduğunu belirten Başsavcı Karakoç, ‘’Ben buraya atanmadan öncesinde zaten Çatalca’da görev yapıyordum. Aslında bu taraflara da bir nevi alışkınım. Tekirdağ ve yeni gelişmekte olan ilçeleri hakkında daha önceki dosyaları takip ederek ve gazeteleri okuyarak bilgi edinmeye çalışıyoruz. ’’ dedi.

Konuşmasında FETÖ ile mücadeleye de değinen Karakoç, devletin titizlikle bu mücadeleyi sürdürdüğünü kaydetti.

‘’BASIN ve YARGIYA BÜYÜK GÖREV DÜŞÜYOR’’

Ziyarette konuşan Kapaklı Gazetesi İmtiyaz Sahibi Adem Çil, ülkemizin zor bir dönemden geçtiğini belirterek herkese önemli görevler düştüğünü belirtti. Bu süreçte özellikle basın ve yargıya büyük görevler düştüğünü kaydeden ÇİL, ‘Ülkemizin zor dönemlerden geçtiğini görüyoruz. 15 Temmuz’da hain bir darbe girişimi yaşandı. FETÖ ile mücadelede zaman zaman bazı sorunlar yaşanıyor, yerel basın olarak bizlerde bu sorunlarla sıklıkla karşı karşıya kalıyoruz. Bir daha 15 Temmuz yaşanmaması için FETÖ ile mücadelede vatandaşlarımıza, özellikle basın ve yargıya büyük görevler düşüyor. Sizlerin de bu konuda gereğini yapacağınızı düşünüyorum. Tekrar görevinizin hayırlı olmasını diliyor, görevinizde başarılar diliyorum’’ diye konuştu.