Kapaklı’da meydana gelen olayda aralarında husumet olan iki grup arasında çıkan kavgada, 3 kişi silahla yaralandı. Yaralıların ikisi ayağından yaralanırken, bir kişinin durumunun ise ağır olduğu öğrenildi.

KURŞUN YAĞDIRDI

Edinilen bilgilere göre, aralarında daha önceden husumet olduğu öğrenilen Engincan U. İle Sedat F. Kapaklı Eski Belediye Meydanı'nda karşılaştı. Engincan U. İle Sedat F. arasındaki tartışma kısa sürede kavgaya dönüşürken, Engincan U. silahına davranarak Sedat F.’yi kovalamaya başladı. Kovalama esnasında Engincan U.’nun silahından çıkan kurşunlar, şans eseri yoldan geçen Murat K. ve Erol T.'ye isabet etti. Boyun kısmına isabet alan Sedat F. ise ağır yaralandı.

FACİANIN EŞİĞİNDEN DÖNÜLDÜ

Pazar günü olması dolayısıyla oldukça dolu olan sokakta bulunan vatandaşlar büyük şok yaşarken, şans eseri facianın eşiğinden dönüldü.

TESLİM OLDU

Yaralananlar olay yerine gelen 112 Acil servis ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Olay sonrası kayıplara karışan Engincan U. İse kısa süre sonra Kapaklı Polis Merkezi’ne gelerek teslim oldu.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Haber: Adem ÇİL