Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, belediyenin ekip ve ekipmanlarıyla kışa hazır olduklarını belirterek, kar ve buzlanmaya karşı önlem aldıklarını söyledi.

‘’380 TON TUZ İLE FEN İŞLERİ EKİPLERİMİZ KIŞA HAZIR’’

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Kapaklı’nın kışa hazır olduğunu belirtti. Başkan Mandalı, konuyla ilgili yaptığı açıklamasında '' 30 kişilik ekibimizle, araç parkımızda bulunan 3 adet Beco-Lader kepçe,1 adet Kar Küreme ve Tuzlama kamyonu, 1 adet tuzlama kamyonu olmak üzere iki kamyon ve 1 grayder ile depolarımızda bulunan 380 ton tuz ile fen işleri ekiplerimiz kışa hazır. Acil müdahale ekipleri ve araç parkımız ile halkımızın sorunsuz bir kış dönemi geçirmesi için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Kar yağışı sonucu yaşanabilecek don ve buzlanma olaylarına karşı ise belediye olarak solüsyon ve tuz stokumuzu hazırladık" dedi.

‘’TÜM HAZIRLIKLARIMIZ ÖNCEDEN TAMAMLANDI’’

Ekiplerin gece gündüz çalışmalarını sürdüreceklerini de belirten Başkan Mandalı "Ekiplerimiz tüm hazırlıklarını önceden tamamladı. Biz belediye olarak tüm ekip ve ekipmanlarımızla kışa hazırız. Rabbim İnşallah bu kışı da sağ salim vatandaşlarımızla birlikte geçirmeyi nasip etsin. Rabbim Rahmetini esirgemesin inşallah." dedi.