Kapaklı halkına daha iyi hizmet etmek, belediyede tasarrufu sağlamak ve sağlıklı bir kent hayatı için çalışan ve her geçen gün kendini yenileyerek geliştiren Kapaklı Belediyesi, kent mobilyası imalatına da başladı. Kapaklı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde kurulan kent mobilyası atölyesinde, oturma bankları, piknik masaları ve pergole üretimlerinin yanı sıra, tadilat işlemleri de başarıyla yürütülüyor.

Başkan Mandalı, Kapaklı ilçesinde bulunan park, camii, Kur-an kursu, okul, ve yeşil alanlarda bulunan bütün oturma grubu ürünleri ihtiyacının Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı Marangoz Atölyesinde gerçekleştirileceğini belirtti.

Şehrin ihtiyacını dışa bağımlı olmadan belediyenin kendi tesislerinde yapılacağının altını çizen Kapaklı Belediye Başkanı İrfan MANDALI, banklardan, kamelyaya, piknik masalarına kadar birçok ürünün piyasa değerinin çok altından belediye marangozhanesinde üretileceğini ifade etti.

Kapaklı Belediyesinin her türlü üretim hizmetini kendi bünyesinde yapacak kapasitede olduğuna dikkat çeken Başkan Mandalı, mevcut personel ve malzemelerle yapılan bütün hizmetlerin alın teri ve emek harcanarak yapılan hizmetler olduğunu söyledi.

Başkan MANDALI, üretilen ürünlerin şehrin çeşitli noktalarına yerleştirileceği, bütün okul ve camilere, piknik alanlarına, ilçe merkezlerinde bu ürünlerin halkla buluşturulacağını ve Marangoz atölyesinde üretimin son hızıyla devam edeceğini, vatandaşlardan ve kurumlardan gelen taleplere göre de hizmet verilmeye devam edeceğini açıkladı.