İYİ Parti Kapaklı İlçe Yönetimi düzenledikleri program ile Kapaklı’ya kendini tanıttı.

İYİ Parti Kapaklı İlçe Teşkilatı, 7 Ocak 2018 Pazar günü saat 14:00’da Ali İhsan Mandalı Düğün Salonu’nda düzenlenen programla İlçe Yönetim Kurulu ve Gençlik Kolları Kurulu’nu basına ve kamuoyuna tanıttı. Düzenlenen programa İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Enes Kaplan, İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanı Seval Erkan ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bir dakikalık Saygı Duruşu ve akabinde İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra, tanıtım programına başlandı.

“TOPLUMUN HER KESİMİNİN DERDİNE ÇÖZÜM OLACAĞIZ”


Programın açılış konuşmasını İYİ Parti Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin yaptı. Başkan Çetin, “Biz milletimize güveniyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Söz konusu vatansa, gerisi teferruattır’ sözünü rehber edinen vatan sevdalısı tüm kardeşlerimizi hiçbir ayrım gözetmeden İYİ Parti çatısı altında toplanmaya davet ediyorum. Sen, ben yok, biz varız. İYİ Parti iktidarını birlikte kuralım. Öncelikle hedefimiz siyaseti ve medyayı kabadayı dilinden ve kavgacı üsluptan çıkarmaktır. Gücümüzü, milletimizden aldığımız için; kimseyi ötekileştirmeden, ayrımcılık yapmadan tüm gönüllere girerek, toplumun her kesiminin derdine çözüm olacağız. Tüm çalışmalarımız milletimizin iyi bir yaşam sürmesi, mutlu olması ve güven ortamının tesis edilmesi içindir. Türkiye’yi, sokaklarda mutlu, gözleri gülümseyerek yaşayan insanlar ülkesi olarak görmek istiyoruz. Bu nedenli İYİ Parti’nin ‘Türkiye iyi olacak” sloganıyla başlattığı iktidar yürüyüşüne hep birlikte koşacağız ” ifadelerini kullandı.

“KAPILARIMIZ HER SİYASİ GÖRÜŞE AÇIKTIR’’


Çetin’in ardından İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanı Seval Erkan söz aldı. İYİ Parti’nin tüm siyasi görüşlere açık olduğunu belirten Erkan, “İYİ Parti, Mustafa Kemal Atatürk’ün çizdiği yolda Kuvayi Milliye ruhuyla, iktidara doğru yürüyor. Partimizin kapıları her türlü siyasi görüşe açıktır. Gelin güç birliği oluşturalım. Allah’ın izniyle Kapaklı, Tekirdağ ve Türkiye’de her şey teşkilatlanmasını tamamlamak üzere olan İYİ Parti ile iyi olacak” sözlerini kaydetti.

“AMACIMIZ BİRİNCİ PARTİ OLMAK”


Tanıtım programının son konuşmacısı ise İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Enes Kaplan oldu. İYİ Parti’nin Kapaklı’da olumlu tepkiler aldığının altını çizen Kaplan, şu şekilde konuştu; “Genel Başkanımız Meral Akşener, 81 ili gezmek için olağanüstü bir gayret sarf ediyor. Biz de bölgemizde İYİ Parti’nin teşkilatlanma çalışmalarına aralıksız devam ediyoruz. Bugün Kapaklı’da harika bir manzara ile karşılaştık. Maşallah salon İYİ Parti sevdalılarıyla doldu. İYİ Parti’nin diğer il ve ilçeler gibi Kapaklı’ya da çok iyi geldiğini gördük. Partimiz Türkiye’de 68 ilde teşkilatlanma çalışmalarını tamamlamış vaziyette. Tekirdağ’da il başkanlığımızı ve 11 ilçede teşkilatlarımızı kurduk. Amacımız Tekirdağ’da birinci parti olmaktır. İşte bu gayemizi gerçekleştirmek adına sizleri gönül birliğine davet ediyorum”

İŞTE O İSİMLER


Konuşmaların ardından İYİ Parti Kapaklı İlçe Yönetim Kurulu basına ve kamuoyuna tanıtıldı. Merak edilen o yönetim kurulu ise şu isimlerden oluşuyor; İyi Parti Kapaklı Kurucu Başkanı: Yusuf Çetin, Hamza Sakarya, Sevda Altuntaş, Erden Ekkazan, Nesrin Küp, Cuma Uz, Cemalettin Farımaz, Semiha Gönenç, Mehmet Kaygususz, Adnan Hasköy, Talat Şanlı, Erol Çetin, Özcan Dursun, İsmet Yılmaz, Sevgi Yarlıgan, Kazım Doğaç, Güler Ekiz, Hatice Çilem Peltek, Dilek Büyükbaş, Kemal Bilgin, Ali varol, Zafer Babatürk, Nihat Özbirge, Necmi Tosun, Levent Ertan, Erhan Gümüş, Mustafa Tümer, Canan Eren, Erol Sarı, İbrahim Çakmak, Selçuk Acet, Ahmet Aydoğdu, Sadık Adıgüzel, Faruk Gömal, Hüseyin Kaplan, Yılmaz Özman, Günay Küp, Gürsel Yetişoğlu, Halil Duman, İbrahim Acar, Özcan Duran, Ender Togaç, Serdar Süner, Mehmet Deniz, Gürkan Verici, Ayşe Nur Dursun, Alper Yasin Yayla, Ziya Öztürk, Kamil Sakarya, Hatice Bahtiyar, Canan Özatılgan, Yücel Tiryaki, Ahmet Şen, Tahsin Salğın, Recep Göksu, Ergül Genç, Kadir Özcan, Uğur Yalçınkaya, Şeref Dik, Mustafa Önder ve Mehmet Özcan.

İYİ PARTİ KAPAKLI GENÇLİK KOLLARI YÖNETİM KURULU


İYİ Parti Kapaklı İlçe Gençlik Kolları ise şu şekilde; Başkan: Ali Alkan Mandalı, Selin Çavuş, Özge Akçay, Kubilay Türkkan, Yaşar Doğaç, Eray Aslan, Sedat İnce, Emrah Ergenç, Burak Büyükbaş, Mert Akdemir, Tufan Çoban, Rasim Topuzlu, Orhan Kaçak, Hasibe Didem Karael, Uğur Beyni ve Onur Gökbudak.

Ali İhsan Mandalı Düğün Salonu’nda yapılan tanıtım programı sonrasında İYİ Parti İlçe Teşkilat Binası’nın da açılışı hep birlikte yapıldı.