İlçe Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, İlçemizde ve Çerkezköy’de Görev yapan Basın Mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü Kutladı.

Gazeteciler için düzenlediği akşam yemeği programında konuşan kaymakam Gürbüz, "İnşallah 2016 güzel haberler yayınladığınız bir yıl olur" diye konuştu.

Kaymakam Gürbüz, 10 Ocak Pazar günü saat 18:30’da Şanlıurfa Şehzade Restaurant’ta basın mensuplarını akşam yemeğinde ağırlarken, yemeğe Belediye başkanı İrfan Mandalı, İlçe jandarma komutanı Yüzbaşı Ferhat Kaanoğlu, İlçe emniyet müdürü Mehmet Ali Barın, İlçe milli eğitim müdürü Tahsin Nalbant’ta katıldı.

Basın mensuplarıyla böyle bir akşam yemeğinde bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren kaymakam Gürbüz, “İlçemizde görev yapan siz basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyorum. İnşallah 2016 güzel haberler yayınladığınız bir yıl olur. Bugün aynı zamanda 10 Ocak idareciler günü o yüzden kurum müdürlerimiz de aramızda, bu vesile ile kendilerinin de idareciler gününü kutluyorum” dedi.

kaymakam-gurbuz-gazeteciler-yemek