İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahsin Nalbant İlçemizde Görev yapan Basın Mensupları İle Kahvaltıda Bir Araya geldi.

İlçe milli eğitim müdürlüğünde düzenlenen kahvaltı programına ilçe kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz ve ilçemizde yayın yapan gazetelerin imtiyaz sahipleri katıldı.

İLÇEMİZE 3 LİSE DAHA KAZANDIRACAĞIZ

İlçemiz ve milli eğitim camiası ile ilgili konuların görüşüldüğü kahvaltıda konuşan ilçe milli eğitim müdürü Tahsin Nalbant ilçemize 3 tane daha lise kazandırılacağı müjdesini verdi.

İlçemizde yapılması planlanan 24 derslikli 3 tane lise projesi ile ilgili gerekli müracaatları yaptıklarını söyleyen Tahsin Nalbant, Projelerimizi Milli Eğitim Bakanlığı’na gönderdik. Bu okullarımız İmam hatip lisesi, Fen Lisesi ve Anadolu Lisesi olarak ilçemizde hizmet verecek” dedi.

ÖĞRETMEN AÇIĞIMIZ YOK

İlçemizde eğitim-öğretim veren tüm okullarda öğretmen açığı bulunmadığını belirten ilçe milli eğitim müdürü Tahsin Nalbant, “Öğretmen açığını 117 ücretli öğretmen alarak kapattık. Ayrıca okullarımıza bu yıl ciddi anlamda hizmetli alımı yapıldı. Bu hizmetlilerin tamamı İŞKUR tarafından karşılanmaktadır. Bu yüzden hiçbir okul yöneticisi personele para ödemek için para ve bağış talep edemez.