Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer, bu yıl düzenlemiş olduğu ikinci iftar organizasyonunda ilçe protokolünü bir araya getirdi.

İftar programında misafirlerini Eşi Filiz Hanım ile birlikte kapıda karşılayan Kaymakam Yüzer, davetlilerle yakından ilgilendi. İlçe protokolünü bir araya getiren iftar programında İlçe Müftüsü İsa Aktaş’ın okuduğu dua ile oruçlar açıldı.

 “GELECEK NESİLLERE BORCUMUZ”

İftar programında konuşan Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer, konuşmasında Kapaklı’nın Türkiye’nin bir mozaiği olduğunu söyledi. Kaymakam Yüzer, “Salonumuza bakıyorum tıpkı Türkiye gibi çok güzel. Kapaklı 81 vilayetten insanı besliyor ve koynunda barındırıyor. Edirne’den Kars’ına, Sinop’undan Hatay’ına her vilayetten insanımız gelmiş, burada ekmeğini kazanıyor. Ülkemize nasıl sahip çıkıyorsak Kapaklımıza da öyle sahip çıkmamız gerekiyor. Kapaklı çok genç bir ilçe fakat buna rağmen çok hızlı büyüyen bir ilçe. Bizlerin her zaman Kapaklı’nın menfaatleri doğrultusunda günlük siyasi düşüncelerimizi bir kenara bırakarak ve hangi memleketten geldiğimizi bir kenara bırakarak el birliği ile güç birliği ile Kapaklı’ ya hizmet etmemiz gerekiyor. Bu bizim gelecek nesillere borcumuz.” dedi.

DAVETLİLERLE YAKINDAN İLGİLENDİ

Programında başında misafirlerini kapıda karşılayan Kaymakam Yüzer, salondaki bütün masaları gezerek davetlilerle sohbet etti. Kaymakam yüzer program sonunda da Eşi Filiz Hanım ile birlikte misafirlerini kapıya kadar yolcu etti.

PROTOKOL İFTARDA BULUŞTU

09 Haziran 2017 Perşembe günü Hawthorn Suites By Wyndham Hotel’de düzenlenen iftar programına; Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Ak Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin, CHP İlçe Başkanı Kenan Seçkin, MHP İlçe Başkanı İsmail Türker, Kapaklı Milli Eğitim Müdürü Tahsin Nalbant, Kapaklı Müftüsü İsa Aktaş, Kapaklı İlçe Sağlık Müdürü Pakize Özgür Ünlü, Kapaklı PTT Merkez Müdürü Fatih Ceylanlı, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Pasin Akbulut, İlçe Nüfus Müdürü Savaş Özer, Mal Müdürü Serap Manav Göymen,  Kadastro Birim Sorumlusu Ahmet Tekiner, Tapu Müdürü Gülsüm Kip, İlçe Yazı İşleri Müdürü Meliha Karayaka, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Bayram Çoğu, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Temsilcisi İbrahim Çetintaş, Belediye Meclis Üyeleri, Banka Müdürleri, STK temsilcileri, Dernek Başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.