Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) dünyaca ünlü piyanist İdil Biret’i ağırladı.

Çerkezköy Organize Sanayi Bölge (ÇOSB) Müdürlüğü’nün kültür ve sanat etkinlikleri aralıksız devam ediyor. ÇOSB Bölge Müdürlüğü organizasyonuyla bu defa dünyaca ünlü piyanist İdil Biret sahne aldı.

ÇOSB Konferans Salonunda gerçekleşen konsere; Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, ÇOSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Natan Yakuppur, ÇOSB Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Elay, ÇOSB Yönetim Kurulu Yedek Üyesi Saim Buyruk, ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan’ın yanı sıra yüzlerce sanatsever katıldı.

AYAKTA ALKIŞLANDI

Piyano repertuvarının en zor eserlerindeki yetkinliği ve yorumlarındaki senfonik derinlik ile çağımızın klasik müzik yorumculuğuna damgasını vuran İdil Biret’in konseri adeta soluksuz izlendi. Dünya çapında “mucize parmaklar” olarak da tanınan usta sanatçı İdil Biret konser sonunda dakikalarca ayakta alkışlandı.

KÜLTÜR ve SANAT ORGANİZASYONLARI DEVAM EDECEK

Konser sonunda protokol tarafından sanatçı İdil Biret’e çiçek takdim edildi. Çiçek takdiminde bir konuşma yapan ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, İdil Biret’i ÇOSB’de ağırlamaktan büyük bir memnuniyet duyduklarını, bu tür kültür ve sanat organizasyonlarının devam edeceğini söyledi.