İlçemize geldiği günden bugüne ilçe kaymakamımız Mehmet Ali Gürbüz’ün üzerinde en çok durduğu ve biran önce yapımına başlanması için büyük çaba sarf ettiği yeni Kaymakamlık binasında mutlu sona yaklaşıldı.

Kapaklı İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı Yapım İşi Tekirdağ Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı tarafından 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19. Maddesine göre açık ihale usulü ile 29.03.2016 tarihinde ihale edilecek.

TESLİM SÜRESİ 630 GÜN

Cumhuriyet Mahallesi Mithatpaşa Caddesinde Bengü evlerinin karşısında bulunan eski ofis yerine yapılacak olan Hükümet Konağı inşaatı 9784,80 m2’lik kapalı bir alana sahip olacak. Hükümet konağı 5 kat, bir bodrum ve teras kattan oluşacak. Kapaklı Hükümet Konağı’nın yer teslim tarihinden itibaren 630 gün içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.

Yakında ihaleye çıkacak olan Hükümet konağı hakkında gazetemize açıklamalarda bulunan İlçe kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, “Hükümet konağımız Tekirdağ Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı tarafından 29 Mart 2016 tarihinde ihaleye çıkarılacak. Kapaklı ilçemiz için hayırlı uğurlu olsun. Hükümet konağımız bittiğinde tüm kamu kurumlarımız burada hizmet verecek.” Dedi.