Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Tekirdağ Şubesi, Çerkezköy 1923 Gençlikspor – Trexta Fevzipaşaspor Maçında Maçın Hakemi Eray Yılmaz’a Yapılan Saldırıyı Kınadı.

YASAL YOLLARA BAŞVURULDU

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Tekirdağ Şubesi’nden yapılan açıklamada, “27 Aralık 2015 Pazar günü Çerkezköy Veliköy Stadında oynanan Çerkezköy 1923 Gençlikspor – Trexta Fevzipaşaspor 1. Amatör müsabakasında; Trexta Fevzipaşaspor’un 2 oyuncusu ve Yöneticisi müsabakanın 62. dakikasında verilen kırmızı kart sonrası il Hakemlerimizden Eray YILMAZ’a fiili saldırıları da bulunmuşlardır. Güvenlik Görevlileri tarafından gözaltına alınan futbolcular ve Yöneticiden davacı olunmuş, yasal yollara başvurulmuştur.

İNSANLIK DIŞI SALDIRIYI KINIYORUZ

Sporun asıl amacının dostluk, centilmenlik ve Fair-Play olduğunu göz ardı eden bu ve benzeri kişilerin tutum ve eylemleri bundan önce olduğu gibi, bugün ve bundan sonra da Türk sporuna derin yaralar açmaya ve büyük zararlar vermeye devam edecektir.

Türk Futbol Hakem, Gözlemci ve Mentör Camiası olarak; hakem arkadaşlarımızın saha içinde verdiği kararlarına karşı yapılan insanlık dışı bu saldırıyı şiddetle kınıyor, ilgili kişiler hakkında tüm hukuki işlemlerin titizlikle yürütüleceğini ifade ediyor, hakem arkadaşımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.” Denildi.