Tekirdağ Süper Amatör Ligi 10. Hafta maçında Saray Belediyespor ile karşılaşan ve maçı 4-3 kazanan Kapaklı Sitespor ligdeki yükselişini sürdürdü.

26 Kasım 2017 Pazar günü saat 13:00'da Kapaklı Şehir Stadı'nda oynanan maç tam bir gol düellosuna sahne oldu. Maçın 30. Dakikasında 10 kişi kalmasına rağmen maçtan kopmayan Saray Belediyespor karşısında iyi bir oyun sergileyen Kapaklı Sitespor sahadan 4-3 galip ayrıldı. Maçta 3 gol atarak hat-trick yapan Numan, Kapaklı Sitespor’un galibiyetinde önemli bir paya sahip oldu.
Kapaklıspor maça Tugay, Doğukan, Yunus, Hakan, Uğur Hasko, Abdulmelik, Numan, Yusuf, Gökhan, Serkan ve Fatihcan ilk 11’i ile başlarken, Saray Belediyespor ise Elyamin, Bayram, Ziya, Amed Fırat, Ramazan, Servet, Onur, Fevzi, Samet, Orçun ve Alihan ilk 11’i ile başladı.

SARAY BELEDİYESPOR 10 KİŞİ KALDI

Maça etkili başlayan taraf olan Saray Belediyespor, ilk önemli gol pozisyonunu 2. Dakikada yakaladı. Ara pasında kaleci ile karşı karşıya kalan Fevzi, topu yandan auta gönderdi. Kapaklı Sitespor ise 5. Dakikada Yusuf ile bulduğu golle henüz maçın başında 1-0 öne geçti. 23. dakikada Saray Belediyespor oyuncusu Onur Ramazan, Kapaklı Sitespor defansının hatasını iyi değerlendirdi. Onur’un golüyle Saray Belediyespor maçta skoru eşitledi 1-1

30. dakikada Kapaklı Sitespor atağında Numan’a sert giren Saray Belediyesporlu Amed ikinci sarı akrttan kırmız kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. 10 kişi kalan rakibi karşısında ataklarını sıklaştıran Kapaklı Sitespor, 34. Dakikada Numan ile bulduğu golle maçta tekrar öne geçti 2-1

İlk yarıda her iki takımın geliştirdiği ataklarda başka gol sesi çıkmayınca ilk ayrı 2-1 Kapaklı Sitespor üstünlüğü ile sona erdi.

KAPAKLI SİTESPOR’DA NUMAN HAT-TRİCK YAPTI

10 kişi kalan rakibi karşısında ikinci yarıda da etkili bir oyun sergilene kapaklı Sitespor Numan ile 56 ve 77. Dakikalarda bulduğu iki golle skoru 4-1’e getirdi.

Maçtan kopmayan Saray Belediyespor ise 63. dakikada Olcay ve 90+2'de Alihan ile farkı 1’e indirdi. Uzatma dakikalarında başka gol sesi çıkmadı ve maçın kazananı 4-3’lük skorla Kapaklı Sitespor oldu.

SERKAN VE YUSUF SAKATLANDI

Maçın son bölümlerinde ciddi bir sakatlık geçiren Kapaklı Sitespor kaptanı Serkan Akyüz ve Yusuf, stada gelen ambülans ile hastaneye kaldırıldı.

''2. YARIYA BOMBA GİBİ GİRECEĞİZ''

Maç sonu açıklamalarda bulunan Kapaklı Sitespor Kulüp Başkanı Ersan Yalçın Karamehmetoğlu, ''Güzel bir maç oldu ama 2 tane sakat verdik. Kaptan Serkan ile Yusuf'un sakatlanması bizi üzdü. Zaten ligimize 3 hafta önce geri döndük. 7 haftadır liderliğe oynayan takımlarla oynadık. Ama biz iyi bir ekibiz, iyi bir takımız, inşallah bundan sonraki haftalarda da çıkışımız devam edecek. 2. yarıya da bomba gibi gireceğiz. Takımımızı tebrik ediyorum, kutluyorum. Gelen taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum.'' dedi.