Kapaklı Tokatlılar Derneği Başkanı Yusuf Orçun Demir, Halep'te sivillere yönelik devam eden katliamlar nedeniyle zor durumda kalan mazlumlar için Halep’e yardım kampanyası başlattı.

“HERKESİ DESTEK OLMAYA DAVET EDİYORUM”

“Kapaklı Yardım Tırı” adıyla Suriye’de yaşanan iç karışıklık nedeniyle zor durumda kalan sivil vatandaşlara Gıda- Giyim gibi temel ihtiyaç malzemeleri göndereceklerini söyleyen Demir, “Burada topladığımız yardımlar 15 Aralık’ta Kapaklı Yardım Tırı olarak yola çıkacak. Bizzat kendimde yardım tırına eşlik ederek, toplanan yardımların mazlumlara ulaştıracağım. Bu kampanyamıza başta Belediye Başkanımız İrfan Mandalı olmak üzere, siyasette boy gösteren abilerimiz ve tüm Kapaklı halkını destek olmaya davet ediyorum.” Dedi.

“TÜM MAZLUMLARA YARDIM ELİNİ UZATACAĞIZ”

3 gün önce başlayan kampanyaya büyük bir destek olduğunu belirten Demir, “Kendi imkanlarım ile başlattığım yardım kampanyasına çevremdeki eş, dostlarımın katkılarıyla ciddi anlamda destek geldi. Türkiye’de yaşayan herkesin şunu bilmesi lazım, Suriye’nin düştüğü gün; Antep’in, Hatay’ın düştüğü gündür. Ayrıca Suriye’den toprak talep etmeyen tek ülke Türkiye’dir. Bizler orada hiçbir yarım yapmadan Türkmen kardeşlerimizin yanı sıra Kürt, Arap ve tüm mazlumlara yardım elimizi uzatacağız” diye konuştu.

Kapaklı Tokatlılar Derneği Başkanı Yusuf Orçun Demir, kampanyaya destek olmak isteyenlerin 0541 559 60 60 nolu telefondan kendisi ile irtibat kurabileceklerini söyledi.