Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kapaklı Temsilciliği, İlçe Protokolünün Katılımıyla Düzenlenen Törenle Hizmete Açıldı.

İnönü mahallesi Eyüpoğlu Caddesi’nde açılışı gerçekleştirilen Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kapaklı Temsilciliği’nin açılışına Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin, İlçe Müftüsü İsa Aktaş, İlçe Jandarma Komutanı Başçavuş Fevzi Bayram ve STK temsilcileri katıldı.

“23 GAZİMİZ VAR”

Törende açılış konuşmasını Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kapaklı Temsilciliği Başkanı İbrahim Çetintaş yaptı. Temsilcilik hakkında bilgiler veren İbrahim Çetintaş, “Gaziler Temsilciliğimizde 23 Gazimiz, 9 vefat eden gazimiz 3 terör gazimiz ve 8 şehit ailemiz bulunmaktadır.” Dedi.

Kendisini göreve layık görenlere teşekkür eden Çetintaş, “Bende üyelerimiz için elimden gelen her şeyi yapmaya gayret göstereceğim. “ diye konuştu.

“KAPAKLIMIZA HAYIRLI OLSUN”

Çetintaş’ın ardından söz alan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ise konuşmasına Şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize şifalar dileyerek başladı. 15 Temmuz gibi anlamlı bir günde böyle bir açılışı gerçekleştirdiklerini söyleyen Başkan Mandalı, “Kapaklımızda böyle bir büronun açılması gerekiyordu, Kapaklımıza hayırlı olsun” dedi.

“SORUMLULUK BENİM”

Açılışta konuşan Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer konuşmasında, “Eğer bu temsilcilikte bir eksiklik varsa sorumlusu benim. Çünkü açılışına 10-15 gün daha süre vardı. Fakat ben 15 Temmuz Etkinlikleri kapsamında açmak istedim. Sağolsun başkanımızda beni kırmadı ve açılışımız bugüne yetiştirildi.” Diye konuştu.

“AÇMAMIZ GEREKEN ÇOK KURUM VAR”

‘Bugün bu vatanda çoluğumuz çocuğumuzla rahat rahat yaşayabiliyorsak bunda sizin emeklerinizin çok büyük katkısı var. Bunu inkar edemeyiz.’ diyen Kaymakam Yüzer, “Sizlerin bu fedakarlığı karşısında belki biz gereğini yerine getiremiyoruz. Kapaklı yeni bir ilçe Gaziler temsilciliğimiz yeni açılıyor. Daha açmamız gereken çok kurum var. Yeşilay, Kızılay ve Türk Hava Kurumu gibi kurumları Kapaklı’da açmamız gerekiyor. Çünkü bunlar bir ilçenin olmazsa olmazları. Temsilciliğimizin açılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İnşallah bütün gazilerimize ve ailelerine güzel hizmetlere vesile olmasını diliyor ve hayırlı olsun diyorum.” İfadelerini kullandı.

Kaymakam Yüzer’in protokol üyeleri ile birlikte açılış kurdelesini kesmesinin ardından, sinevizyon gösterimi ile açılış töreni sona erdi.