İsmetoğulları İnşaat ve Dursunlar Yapı ortaklığı ile hayata geçirilen Garden City Kapaklı projesi için tanıtım yemeği düzenlendi.

İsmetoğulları İnşaat ile Dursunlar Yapı’nın ortaklaşa hayata geçirdiği Garden City Kapaklı projesi tamamlandı. 17 Ocak 2018 Çarşamba günü saat 14:00’da tamamlanan projenin tanıtımı ve müşterilerle bir araya gelmek için proje sahipleri bir tanıtım yemeği düzenledi. Düzenlenen tanıtım programına Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Adem Sekmen, siyasi parti ve STK temsilcileri, iş adamları ve vatandaşlar katılım gösterdi.

SİTEDE YOK YOK

Tamamlanan proje hakkında bilgiler veren Satış Danışmanı Selma Vazo, sitenin kendi içinde yeni bir yaşam alanı olduğunu belirtti. Kullanılan malzemeler için hiçbir masraftan kaçınmadıklarının da altını çizen Vazo, ‘’Garden City Kapaklı, 2 blok ve her blok da 8 kattan oluşuyor. Her katımızda 4 dairemiz mevcut. Ayrıca sitemizde kapalı otopark, hamam, fitness, havuz, çocuk oyun parkı, basketbol sahası, büyük su deposu, jeneratör, yangın söndürme sistemi de mevcut. Malzemelerimiz 1. Sınıf olup, 3+1 ve 2+1 dairelerimiz de mevcuttur.’’ dedi.

Düzenlenen yemek sonrası proje sahipleri ve iş adamları İsmet Aktürk ve Hasan Dursun, sitenin girişinde hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

Haber: Furkan BOLAT