13 yaşındaki bir kız çocuğuna taciz iddiasıyla tutuklanan Milletvekili Danışmanı Göksel E.'ye, Eski Milletvekili Ziyaeddin Akbulut'un eşinden gelen destek tepkilere neden oldu.

Geçtiğimiz günlerde 13 yaşındaki bir kız çocuğuna tacizden tutuklanan Ak Parti Eski Tekirdağ Milletvekili Danışmanı Göksel E.'ye, Eski Vekil Ziyaeddin Akbulut'un eşi Adviye Akbulut'tan gelen destek kamuoyundan büyük tepki topladı.

'SENİN DÜRÜSTLÜĞÜNDEN HİÇ ŞÜPHEMİZ YOK'

Zanlı Göksel E.'nin sosyal paylaşım sitesi Facebook hesabındaki eşi Ziyaeddin Akbulut ile çekilmiş bir fotoğrafının altına 'Senin dürüstlüğünden hiç şüphemiz yok' yorumu yaparak desteğini esirgemeyen Adviye Akbulut'a tepkiler çığ gibi yağdı. Kamuoyu tarafından tacize destek çıktığı ve 13 yaşındaki bir kız çocuğu ile ailesini yalancılık zannı altında bıraktığına dair gelen tepkiler karşısında Adviye Akbulut’un geri adım atmadığı ve Akbulut tarafından yapılan yorumun hala sosyal paylaşım sitesinde durduğu ve silinmediği görülüyor.

13 YAŞINDAKİ KIZ ÇOCUĞUNA CİNSEL İSTİSMAR İDDİASIYLA CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Tekirdağ’da uzun bir süre Eski Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Ziyaeddin Akbulut’un danışmanlığını yapan Göksel E., 13 yaşındaki bir kız çocuğuna cinsel istismar iddiasıyla emniyet tarafından gözaltına alınmış, Savcılıktaki ifadesinin ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.