Cumhuriyet Halk Partisi Kapaklı Gençlik Kolları Başkanı Yasin Eski, yeni yıl münasebetiyle kutlama mesajı yayımladı.

2017 yılını tüm acılarıyla birlikte geride bıraktığımızı söyleyen Eski, “Her yeni yıl ile birlikte beklentilerimizin azaldığı bir gerçek. Fakat Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Cumhuriyet’i emanet ettiği biz Gençler umudumuzu asla kaybetmeyeceğiz.” Dedi.

Eski mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Dünya’da en başta açlıktan ölen, savaşta hayatını kaybeden çocuklar ile anacağımız, Ülke gündemin de şehit acılarımızın dinmediği, çeşitli terör olayların da sivil vatandaşlarımızın hayatını kaybettiği, Siyasi gündemimiz de egemenliğin halktan alınıp, saraya devredilmeye çalışıldığı, Ekonomi gündemimiz de ise asgari ücretin 1603 TL gibi olarak belirlendiği 2017 yılını tüm acılarıyla geride bıraktık.

Her yeni yıl ile birlikte beklentilerimizin azaldığı bir gerçek. Fakat Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Cumhuriyet’i emanet ettiği biz Gençler umudumuzu asla kaybetmeyeceğiz. Adalet diye haykırmaya, Barış diye diretmeye, Çocuklar ölmesin diye çırpınmaya ve mücadelemizi tüm gücüyle sürdürmeye devam edeceğiz.

2018’de her zamankinden daha çok Barış söylemlerini yüceltmeye, Adalet’e bir gün herkesin ihtiyacı olacağını anlatmaya mecburuz. Barış istiyoruz biz yeni yıldan, adalet istiyoruz tüm kararlılığımızla. Sağlıklı, huzurlu, ailemiz ve sevdiklerimiz ile beraber geçireceğimiz bir yıl olması dileğiyle.”