Kapaklı Halk Eğitim Merkezi tarafından ilkokul 4. sınıf öğrencileri için başlatılan ‘Kaybolan Değerlerimizi Kitaplarda Bulalım’ isimli proje kapsamında 1980 öğrenciye kitapları dağıtılacak.

Başlatılan kampanyada Kapaklı'da öğrenim gören ilkokul 4. sınıf öğrencileri için kitap dağıtımı yapılacak. Haziran ayında tamamlanan projenin hayata geçmesi ile 1980 öğrencinin 1200'üne 3 hafta içerisinde kitapların ulaşması bekleniyor.

KİTAPLARI KURSİYERLER VE GÖNÜLLÜLER ALIYOR!

Hediye edilen kitapların, Halk Eğitim kurslarında eğitim görmüş kursiyerler ve gönüllü vatandaşlar arasında yapılan kura ile dağıtıldığı belirtildi. Yapılan kurada öğrencinin ismi ve okulu gibi bilgiler hayırseverlere dağıtıldı. Kitapların bizzat hayırseverler tarafından alınıp teslim edileceğini belirten yetkililer, gönüllülere de bu konudaki duyarları davranışlarından dolayı teşekkür ettiklerini belirtti.

''PROJEMİZ KAPAKLI İÇİN BİR KIVILCIM''

Bu projenin Kapaklı için bir kıvılcım olduğunu düşünen yetkililer, projenin tüm Kapaklı'ya yayılmasını beklediklerini söyledi. Ayrıca projeye diğer kurumlardan da destek beklendiği belirtildi.