Ak Parti İlçe Teşkilatı haftalık ilçe yönetim toplantısını Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan’ın da katılımıyla gerçekleştirdi.

İlçe teşkilatında düzenlenen toplantıya Ak Parti Milletvekili Ayşe Doğan, Ak Parti İlçe başkanı Salih Bezgin, Ak Parti Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Akın Yılmaz, Ak Parti Kapaklı İlçe Koordinatörü Hamdi Balatan, Kadın Kolları Başkanı Nezahat Erdoğan ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

"YARINLAR İÇİN UMUTLUYUM"

Toplantıda konuşma yapan Ayşe Doğan , 13 Mart tarihinde Ankara’da yaşanan patlamada vefat eden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına ise Allah’tan sabır diledi. Birlik ve beraberlik içerisinde olmanın öneminden bahseden Doğan, yarınlarımız için umutlu olduğunu ve önümüzün açık olduğunu ifade etti.

"BİR VE BERABER OLUN"

Konuşmasının devamında Doğan,’’ 7 Haziran'da ve 1 Kasım'da görüldüğü gibi bizim her zaman birlik ve beraberlik içerisinde olmamız lazım. Bizlerinde yarın seçim varmış gibi çalışmalarımıza devam etmemiz gerekiyor. Allah nasip ederse ben 2019’a kadar milletvekili koltuğumda sizleri temsil edeceğim. Bu anlamda bütün kardeşlerimden rica ediyorum, birbirimizi kırmadan birlik içerisinde, halkımızın istekleri doğrultusunda Kapaklı'yı Türkiye'nin gururu olarak temsil etmenizi istiyorum.’’ dedi.

"2016 BÜTÇESİ ONAYLANDI"

2016 bütçesinin onaylandığını ve taleplerin Bakanlıklara bildirildiğini belirten Doğan, "Özellikle Kapaklı ve Ergene ilçelerinde çalışmalar ve yenilikler olacak. Yünsa kavşağında düzenleme olacak ve Çerkezköy'e yeni bir SGK binası kazandıracağız. Geçtiğimiz günlerde de Valilik ve hayırsever iş adamlarımız ile yapılan protokol ile Kapaklı ve Çerkezköy'e birer anaokulu yapılacak" dedi.