Doğa Koleji Çerkezköy kampüsünün açılışına özel lansman düzenledi.

Doğa Genel Müdürü Ali Rıza Lüle ve üst düzey yöneticileri Doğa Koleji’nin başarısını tüm Türkiye’ye duyuracaklarını söyledi.  16 Ocak 2018 Salı günü saat 10:00’da Çerkezköy Kafega’da Kapaklı ve Çerkezköy basını ile bir araya gelen Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, Çorlu ve Çerkezköy kampüslerini açarak bölgede dört kampus ile eğitim vereceklerinin müjdesini verdi. Düzenlenen lansmana Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer, Kurum Müdürleri ve Doğa üst düzey yöneticileri katılım gösterdi.

‘’GELECEĞİN LİDERLERİNİ YETİŞTİRİYORUZ’’

Lansmanın açılış konuşmasını Lüleburgaz Doğa Koleji Müdürü Erdal Karakuş yaptı. Doğa Koleji öğrencilerinin aldıkları eğitimle dünyayı, hem yönetsel hem ekonomik ve de stratejik açıdan yorumlayabilme yetisi kazandığını belirten Karakuş, öğrencilerin aldıkları girişimcilik dersleriyle de hem özgüvenli yetiştiğini, hem iş dünyasının kodlarını öğrendiğini, hem de üniversite eğitimiyle tanışmış olduklarını kaydetti. Eğitim sisteminde milli değerlerimizi unutmadan geleneksele sahip çıkarak, yeniliği yakalamayı başardıklarını dile getiren Karakuş, ‘’Birinci sınıftan 12. Sınıfa kadar uygulanan kodlama ve robotik atölyelerinde öğrenciler geleceğin teknolojik hayatına hazırlanarak dijital dünya kurallarına hakim yetişiyor. Biz Milli Eğitim müfredatına uyarak Doğa’ya özgü t-MBA modeli ile geleceğin liderlerini yeni açılacak kampüslerde de erken yaşta yetiştireceğiz.’’ Dedi.

‘’YENİ KAMPÜSÜMÜZ DE ULUSLAR ARASI BAŞARILAR ELDE EDECEK’’

Eğitim kalitesinde ivmeyi her zaman daha yukarıya taşımayı ilke dindiklerini belirten Karakuş, ‘’Doğa Koleji olarak akademik başarıların yanı sıra sanat, spor ve sosyal alandaki başarılarla da öne çıkıyoruz. Spor alanında önemli başarılara imza attık. Yeni kampüslerimizdeki öğrencilerimiz de ulusal ve uluslar arası alanda önemli başarılar elde edecektir. Doğa’da aynı zamanda sosyal gençler yetiştiriyoruz. Öğrencilerimizin akademik alandaki başarıları, Doğa’ya özgü geliştirilen eğitim modelleri, yabancı dil eğitimi, sanat, spor, sosyal faaliyetleri alanında başarılı akademik kadrosu Doğa Koleji’nin tercih edilme sebeplerinin başında geliyor.’’ İfadelerini kullandı.

KAMPÜSLERDE 51 DERSLİK OLACAK!

Lansmanın bir diğer konuşmacısı ise Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle oldu. Çorlu ve Çerkezköy’de açılacak Doğa Koleji Kampüsleri hakkında bilgiler vererek söze başlayan Lüle, şu şekilde konuştu; ‘’2018-2019 eğitim öğretim yılında eğitim vermeye başlayacak kampüsler, 8 bin metrekare arazide, 11 bin metrekare alana inşa edilecek. Kampüslerde 51 derslik ve tematik sınıflar, dijital laboratuarlar, Kodlama-Robotik, sanal gerçeklik ve bilişim teknolojileri sınıfı, mühendislik ile mekatronik atölyeleri yer alıyor. Her iki kampüste de birçok uygulama ortamının yanı sıra içerisinde beş farklı atölye bulunan sanat sokağı, ısıtmalı ve kapalı yüzme havuzu, 450 kişilik konferans salonu, 550 metrekare kapalı spor salonu, 720 kişilik yemek salonu bulunacak.’’

‘’DÜNYAYI YÖNETENLER ARASINDA OLALIM’’

İngilizceye önem verdiklerini hatırlatan Lüle, sözlerine şu şekilde son verdi; ‘’Dünyayla adaptasyon için İngilizce eğitim şart. Dünyayı yönetenlerin içinde Türkiye de olmalı. Biz de bu gerçeğin farkında olarak, özel eğitim programları uyguluyor ve yabancı dil ders saatlerini diğer eğitim kurumlarına göre oldukça farklı tutuyoruz. Doğa Koleji olarak her yıl yurtdışına birçok öğrenci gönderiyoruz. Bu yıl da dünyanın önde gelen üniversitelerinde yaklaşık 200 öğrencimiz eğitim görüyor.’’