2014 yerel seçimlerinde mahalle muhtarlarına modern muhtarlık sözü veren İrfan Mandalı yönetimindeki Kapaklı Belediyesi, ilk modern muhtarlığı Cumhuriyet Mahallesi’ne yapacak.

30 GÜN SONRA TESLİM EDİLECEK

9 Ekim 2017 Pazartesi gününden itibaren başlanacak olan yeni muhtarlık binası çalışması yaklaşık 30 gün sürecek. Bu zaman zarfında Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Seçkin Dilsiz, vatandaşlara İnönü Mahallesi muhtarlığında hizmet verecek.

40 m² olan muhtarlık binası projesi içerisinde 2 oda, klima, mutfak, lavoba yer alacak. Muhtarlıkta işlemlerini yaptıran vatandaşlar daha rahat bir ortamda hizmet alabilecekler.

“MAKAMLAR KALICI, ŞAHISLAR GEÇİCİDİR”

Proje hakkında bilgiler veren Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Seçkin Dilsiz, “Muhtarlık binası çalışmaları ilçemizin en büyük mahallesi olan Cumhuriyet mahallemizden başladı. Bu hizmeti şahsım adına değil, mahallem adına vatandaşlarımızın daha iyi hizmet alabilmesi için Kapaklı Belediyesi’ne dilekçe vererek talep ettim. Sağolsunlar talebimize olumlu cevap geldi. Proje hazırlandı ve onaylandı. Pazartesi günden itibaren çalışmalar başlayacak. Bu süre zarfında vatandaşlarımıza İnönü Mahallesi muhtarlığında hizmet vereceğiz. Yaklaşık 30 gün içerisinde de yeni hizmet binamızda hizmet vermeye başlayacağız. Her zaman söylediğim gibi ‘Makamlar kalıcı, şahıslar geçicidir.’ Projenin hayata geçmesinde emeği geçen Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Fen İşleri Müdürü Abdullah Çakmak ve emeği geçenlere şahsım ve mahalle sakinleri adına teşekkür ederim.” Dedi.