Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası, Lidya Wedding Garden’da düzenlediği iftar programı ile Kapaklı da faaliyet gösteren üyeleriyle iftar organizasyonunda bir araya geldi.

Düzenlenen iftar programına katılım oldukça yoğun olurken, çTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva ve Yönetim Kurulu Üyeleri misafirlerini kapıda karşıladılar. Kapaklı Müftüsü İsa Aktaş tarafından okunan ezan ile birlikte oruçlar açıldı. Ardından programda günün anlam ve önemine ilişkin konuşmayı Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva yaptı.

“KENDİMİZİ İKİ HEDEFE KİLİTLEDİK”

Üç ilçede iftar programı düzenleyeceklerini ifade eden Kozuva, “Birlik ve beraberliğin yardımlaşma ve dayanışmanın arttığı bu Ramazan ayında burada sizinle beraber olmaktan mutluluk duyuyorum. Geçen yıl da üç farklı ilçemizde üyelerimize iftar vermeyi nasip olmuştu. Bu bir gelenek olarak devam edecek. Çünkü bizi birbirimize bağlayan temel unsurdur gelenek ve göreneklerimiz. Her gün bir adım daha ilerde olmayı hedefleyeceğiz. Ancak bunu yaparken birbirimizi yok saymayacağız, birbirimizi unutmadan bunu başaracağız. Kendimizi diğerinden ayırt etmeden bunu yapacağız. Göreve geldiğimiz ilk günden beri attığımız her adımda sizi yanımızda görmek istedik. Ve biz her adımda çok şükür sizi yanı başımızda gördük. Desteğinizi bizden esirgemediğiniz için size sonsuz teşekkür ederiz. Ve biz sizlerden aldığımız desteklerle kendimize iki hedefe kilitledik.

“ NEREDEN NEREYE? “

Birincisi Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odasını beş yıldızlı bir dünya markası yapmak, İkincisi ise odamıza kayıtlı bütün üyelerimizi dünyaya açmak. Dünya çapında firmalarla tanıştırmak ve buluşturmak. Hamdolsun ki Çerkezköy Ticaret Odasının bugün geldiği noktayı görenler ‘ Nerden Nereye’ diyorlar. Çerkezköy TSO gittiği her yerde itibar görüyor. Sadece Trakya’da değil Türkiye’de değil. Balkanlar’da, Avrupa’da, Afrika’da faaliyet gösteriyor. Dünyanın dört bir yanında bilinen tanınan ortakları bulunan beş yıldızlı bir Ticaret ve Sanayi Odasının üyesi iş bağlantıları kuruyor, Dünya ekonomisinde rol almaya çalışıyorlar.” Dedi.

“ÖDÜLLER DAĞITILDI”

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası düzenlenen iftar programında Ticaret ve Sanayi Odası’nda mesleğinin yirminci yılını doldurmuş kişilere plaket verilerek ödüllendirildi. Ödül programının ardında iftar organizasyonu sona erdi.

KATILIM YOĞUN OLDU

14 Haziran 2017 de Lidya Wedding Garden’ da düzenlenen iftar programına Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer, Kapaklı Belediye Başkan Vekili Kenan Kenar, Ak Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Akın Yılmaz, Kapaklı Müftüsü İsa Aktaş, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Taha Ülker, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kapaklı Temsilcisi İbrahim Çetintaş, İşadamları, STK temsilcileri ve ÇTSO üyeleri katıldı.