Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle düzenlenen yemek programında basın mensuplarını ağırladı.

18 Ocak 2018 Perşembe günü saat 18:00’da Çerkezköy Golden Palas Otel’de düzenlenen yemeğe Kapaklı ve Çerkezköy’de faaliyet gösteren basın mensupları katıldı. Basın mensuplarının ağırlandığı yemekte Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva, ÇTSO Meclis Başkan Yardımcısı Asım Yavuzarslan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Seçkin, Yönetim Kurulu Üyeleri Metin Taşdelen, Sinan Sifil, Mesut Görgün, Genel Sekreter Hakan Gel de hazır bulundu.

ANLAMLI GÜNÜ KUTLADILAR

Programın açılış konuşmasını Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva yaptı. Basın mensuplarının anlamlı gününü kutladığını belirten Kozuva, ‘’Bugün siz değerli basın mensuplarının özel gününü kutlamak için buradayız. Hepinizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum’’ diyerek sözü ÇTSO Meclis Başkan Yardımcısı Asım Yavuzarslan’a devretti.

‘’GAZETECİLİK ÇOK ÖNEMLİ BİR MESLEK’’

ÇTSO Meclis Başkan Yardımcısı Asım Yavuzarslan ise şu ifadeleri kullandı; “Ülke için, ülke ekonomisi için, kamuoyunu yönlendirmek için gazetecilik çok önemli bir meslek. Sizleri de yerel anlamda takip ediyoruz. Güzel çalışmalarınız var. Gönül istiyor ki bunları daha da büyütüp genele yayalım. “

TEŞEKKÜR ETTİ

Yavuzarslan’ın ardından ÇTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Seçkin söz aldı. Gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladığını belirten Seçkin, ‘’Öncelikle davetimize iştirak ettiğiniz için teşekkür ederim. Böyle bir günde birlikte olduğumuz için mutluyum. Hepiniz kendi alanınızda gayet başarılısınız. Katıldığınız için yeniden teşekkür ediyorum.’’ Dedi.

ÇEKİLİŞ İLE FOTOĞRAF MAKİNESİ HEDİYE ETTİLER

Konuşmaların ardından Kardeşler Yapı adına Süleyman Kozuva ve Taşdelen İnşaat adına Metin Taşdelen sponsorluğunda bir çekiliş düzenlendi. Düzenlenen çekilişte ismi çıkan Gazeteci Seyit Süren ve Hilal Çarıkçı’ya fotoğraf makinesi hediye edildi.