Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla, bölgede görev yapan basın mensupları ile bir araya geldi.

Çerkezköy Gabralı Otel’de düzenlenen programa Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Akın ile Mustafa Seçkin, ÇTSO Yönetim Kurulu Üyeleri Metin Taşdelen, Sinan Sifil, Mesut Görgün, ÇTSO Meclis Başkan Yardımcıları Asım Yavuzarslan, Mehmet Aksoy, ÇTSO Genel Sekreteri Hakan Gel ile Çerkezköy, Kapaklı ve Saray’da görev yapan basın mensupları katıldı.

SORUNLARIN ÇÖZÜMÜNDE KİLİT ROL OYNAMAKTA

Programda konuşan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, “Basın Mensuplarımız, dünyadaki, ülkemiz ve bölgemizdeki haberin kamuoyuna ulaşmasında ve sorunların gündeme taşınıp çözülmesinde kilit rol oynamaktadır.

Sizlerin, bu görevinizi yerine getirirken, ne gibi zorluklarla karşılaştığınızın, hangi problemleri çözmek zorunda kaldığınızın farkındayım.

Tüm bu sıkıntılara rağmen, görevinizi, meslek ilkelerine bağlı bir şekilde, hassasiyetle yerine getirdiğinizi de biliyor, bu yüzden sizleri bir kez daha kutluyorum.

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası olarak, bu yoğunluğunuz arasında sizleri ağırlamak, küçük bir jest yapmak istedik.
10 Ocak çalışan Gazeteciler Günü’nüzü bir kez daha kutluyor, meslek hayatınızda sizlere başarılar diliyorum.” Dedi.

Program günün anısına gazetecilere birer hediye takdim edilmesinin ardından, hatıra fotoğraf çekimiyle sona erdi.

ctso-gazeteciler