Tiyatro ve dizi oyuncusu Emre Kınay, Ahu Türkpençe ile Tekirdağ'da sahneleyecekleri 'Sonra sonra' oyunu öncesinde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi hizmet binası içerisindeki Kültür Merkezi'nin kırık dökük halini fotoğraflayıp sosyal paylaşım sitesinde paylaşmasıyla başlayan tartışmalara Ak Parti'de dahil oldu.

Ak Parti Tekirdağ İl Başkanlığı'nın Resmi Facebook Hesabında AK Parti Tekirdağ İl Başkan Yardımcısı Aytekin Öklü'nün Konuyla İlgili Açıklamalarına Yer Verilirken Öklü, "CHP’li belediyelerin kültür ve sanatta başarılı olması için AK Parti’nin yaptıklarını izlemesi, incelemesi, model alması onları da başarılı yapacaktır." dedi.

HİÇBİR ALANDA BİR ÇİVİ DAHİ ÇAKILMADI

Emre Kınay’ın fotoğraflarını paylaşarak herkese duyurduğu salonun yıllar önce yapıldığını anlatan AK Parti Tekirdağ İl Başkan Yardımcısı Aytekin Öklü, CHP’li Büyükşehir Belediyesi ve Süleymanpaşa Belediyesinin hiçbir alanda olmadığı gibi kültür ve sanat alanında da çivi çakmadığını hatırlattı. Aytekin Öklü açıklamasını şöyle sürdürdü.

“AK Parti Hükümeti ve ülkemizin her köşesinde AK Partili Belediyeler, acıktıkları yeni sanat merkezleri, kültür merkezleri, tiyatro sahneleri ve diğer kültür, eğitim, sanat, gençlik çalışmalarıyla büyük işler yapıyorlar. CHP’li Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Süleymanpaşa Belediyesine bu örnekleri yerinde izlemeleri için rehberlik yapabiliriz. CHP’li belediyelerin kültür ve sanatta başarılı olması için AK Parti’nin yaptıklarını izlemesi, incelemesi, model alması onları da başarılı yapacaktır" ifadelerini kullandı.