CHP İlçe Teşkilatı Kadın Kolları Başkanlığı seçiminde Mediha Uğurlu ve Ersin İlkdoğanlar yarıştı. Geçerli 138 oyun 75'ini alan Mediha Uğurlu yeniden CHP İlçe Kadın Kolları başkanı seçildi.

75'E 63 OYLA BAŞKAN UĞURLU OLDU

CHP Kapaklı İlçe Teşkilatında Saat 12.00'da başlayan oy kullanma işlemi saat 17.00'da sona erdi.  Seçimde Divan Başkanlığını Ersin Değirmenci, divan üyeliğini Nalan Çolak, Muzaffer Yıldıran ve Şaika Çalışkan yaptı. Seçime CHP Kadın Kolları İl Başkanı Fatma Ormancı'nın da katıldı.  Seçim sonunda mor liste ile yarışan mevcut başkan Mediha Uğurlu 75 oy, beyaz liste ile yarışan Ersin İlkdoğanlar 63 oy aldı.

CHP Kapaklı Kadın Kolları başkanlığı Yeni Yönetim kurulu üyeleri Fikriye Kantürer, Gülfüs Menlik, Beyhan Dubaz, Ayşe Bayraktar, Melahat Engin, Nuran Aydın, Fikriye Çelikel ve Meryem Söylemez’den oluşurken, CHP Kadın Kolları İl Yönetiminde ise Mediha Uğurlu, Saliha Aydın, Filiz Güvenç, Şennur Yılmaz, Ayşen Engin, Binnur Baysal, Ayşe Bayraktar, Nuray Akın Taştan, Kezban Bal, Nurdan bayrakçı ve Demet Türk yer aldılar.

IMG_2030