Ankara'daki terör saldırısı ve son günlerde artan terör olayları dolayısıyla bir kınama mesajı yayınlayan Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Yusuf Çetin açıklamasında, " Tüm bu saldırılara rağmen, Yüce Türk Milleti teröre boyun eğmeyecek, teslim olmayacaktır. Hiçbir cani, hiçbir katil, hiçbir terör örgütü ve bunları himaye eden yerli ve yabancı işbirlikçiler amaçlarına ulaşamayacaklardır" dedi.

DIŞ GÜÇLER YİNE İŞ BAŞINDA

Çetin, Ankara’da meydana gelen hain saldırıda 28 kişi hayatını kaybetmiş 61 kişi yaralanmıştır. Yine Diyarbakır Lice teröristler tarafından alçakça kurulan bombalı tuzak ile 6 ve Şırnak İdil’de 4 askerimiz ve emniyet görevlimiz ile Sur’da da 4 vatan evladı şehit düşmüştür.

Ülkemizin birçok noktası ciddi terör saldırılarıyla kana bulanmıştır. Her dönemde Yüce Türk Milletinin başına çorap örmeye çalışan, birlik ve bütünlüğümüz ile geleceğimize ipotek koymayı düşünen dış güçler yine iş başındadır. Bu vesile ile dış güçlerin maşası olan, gözü dönmüş caniler Ankara Devlet Mahallesini kana bulamışlar ve Diyarbakır'daki hain saldırıda şehit ettikleri askerlerimiz ile Türk Milletini derin bir hüzne boğmuşlardır.

AMAÇLARINA ULAŞAMAYACAKLAR

Ülkemizde her gecen gün terör belasının artmasında ve Türk vatandaşlarını tehtid altına almasındaki en büyük faktör 14 yıldır Ülkemizi yöneten Akp hükümetinin yanlış Dış politikası ve çözüm süreci adı altında başlattığı çözülme sürecinde terör örgütlerine verdiği tavizler olmuştur. Akp hükümetinin bir an önce yaptığı yanlışları düzeltip, Ülkemizin bu belalarda kurtulmasını, Ülkemize bu saldırıları yapanları bulup cezalandırmasını beklemekteyiz.

Ancak tüm bu saldırılara rağmen, Yüce Türk Milleti teröre boyun eğmeyecek, teslim olmayacaktır. Hiçbir cani, hiçbir katil, hiçbir terör örgütü ve bunları himaye eden yerli ve yabancı işbirlikçiler amaçlarına ulaşamayacaklardır.
Bombalı saldırıda hayatlarını kaybedenlere Cenab-ı Allah’tan rahmet, Milletimize başsağlığı diliyor; yaralılara ise acil şifa dileklerimi iletiyorum" ifadelerini kullandı.