Ünlü Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen’in anayasa değişikliği referandumuna ilişkin sosyal medya üzerinden başlattığı 'Güçlü Türkiye için evet' kampanyasına Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Mustafa Çetin’de katıldı.

BAŞKAN MANDALI’YA SESLENDİ

Facebook hesabından bir video yayınlayan Çetin, Prof. Fritz Neumark’ın ‘Tarihten Türk çıkarılırsa ortada tarih kalmaz.’ Sözlerini hatırlatarak başladığı konuşmasında, “Prof. Fritz Neumark bu milletin öz değerleriyle, milli değerleriyle yönetildiğinde nasıl bir şanlı tarih yazıldığını gayet iyi tespit etmiş. Şimdi yeniden tarih yazmak için, güçlü ve büyük Türkiye için Bende varım. Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın önüne geçerek Ak Parti Belediye Başkanı Adayı olmak isteğini ifade eden Sn. İrfan Mandalı sende varmısın?” diyerek Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’ya seslendi.

MANDALI CEVAP VERECEK Mİ?

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Mustafa Çetin’in bu videosu sosyal medyada birçok beğeni, yorum ve paylaşım alırken, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’nın bu videoya cevap verip vermeyeceği ise merak konusu oldu.