BONY Tekstil İşletmeleri (BONY Çorap) Çalışanları Geleneksel Hale Gelen Yıl Sonu Etkinliğinde Silivri Garden Restaurant’ta Bir Araya Geldiler.

26 Aralık Cumartesi günü saat 19:00’da başlayan programa AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan, BONY Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Gülkaya, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Barın, SGK Çerkezköy Şube Müdürü İshak Marangoz, Çerkezköy Vergi Dairesi Müdürü Ahmet Tetik, AK Parti İlçe Başkanı Salih Bezgin, Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı H. İbrahim Erkan, Ak Parti büyükşehir belediye meclis üyesi Akın Yılmaz, Hema Endüstri A.Ş. Genel müdürü Tunç Doğan, firma çalışanları ve aileleri katıldı.

Hasan_Gulkaya

HER GEÇEN YIL DAHA İYİYE GİDECEĞİZ
Program firma çalışanlarının yer aldığı yeni yıl tebrik videosunun izlenmesiyle başlarken, programın açılış konuşmasının yapan BONY Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Gülkaya, “Tüm çalışanlarımızla bir aile gibi birlikte hareket ettik. Kesinlikle işim beni hiç üzmedi. Hep mutlu oldum. Bundan sonrada inşallah çalışanımla, ailemle hep beraber mutlu olacağıma canı gönülden inanıyorum. Çünkü zorlukların içinden geldik ve zorlukları çözmek için büyük çaba gösterdik. Bunun içinde her geçen yıl daha iyiye gideceğiz. Krizler bizi çok etkilemeyecek. Herkesin yeni yılını kutlar saygı ve sevgilerimi sunarım” dedi.

Hayatı boyunca işiyle ve çalışanları ile hep mutlu olduğunu söyleyen Gülkaya, “Onlarla birlikte olabilmek için büyük çaba sarf ettim. Bugün ki manzaraya baktığımızda da bunun doğru olduğunu kanıtlıyor. Gözüm hiç arkada kalmıyor, tüm çalışanlarımız ve ekibimiz beni aratmayacak şekilde çalışıyor.

ÇALIŞANLARIMLA PAYLAŞMAYI SEVİYORUM
Geçen yıl ev vaadinde bulunmuştuk. Fakat bu yıl komitemiz bir karar aldı. 20 kişiye 5’er bin lira vererek daha fazla çalışanımızı mutlu edelim. İnşallah bunu seneye 2 katına çıkartırız. Bende daha fazla mutlu olurum”

Çaba sarf etmeden başarının mümkün olmadığını dile getiren Hasan Gülkaya, “Biz yeterince çalışanlarımızla birlikte gereken çabayı gösterdik ve bugünlere geldik. İnanıyorum ki herkes mutlu, ben mutluyum. İnşallah daha mutlu edebilmek içinde daha büyük çabaları sarf edeceğim. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Paylaşırsak güzel olacak, paylaşmazsak hiçbir işe yaramaz. Eninde sonunda gideceğimiz yer kara toprak. Onun için ben daha çok çalışanlarımla, işçilerimle paylaşmayı seviyorum. Hepinize mutlu yıllar diliyorum” dedi.

ÇALIŞANIMIZIN VE SANAYİCİMİZİN YANINDAYIZ
Programda konuşan AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan ise Bir yılı daha hep birlikte geride bıraktıklarını söylerken, “Hep birlikte çok çalışıp yoruldunuz. Ülkemize katma değer kazandırdınız. İnşallah önümüzdeki yıl da çok daha güzel işler yapacak ve ülkemize katma değer sağlamaya devam edeceksiniz. Bizlerde çalışanların ve sanayicilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

TÜM YILIN YORGUNLUĞUNU ATTILAR
Gecede firmada 10,15 ve 20 yılını dolduran çalışanlara BONY Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Gülkaya tarafından plaket takdim edildi ve hediyeler verildi. Gecede gerçekleştirilen çekilişte 20 kişiye 5 bin TL hediye edildi. Bony çalışanları tarafından Hasan Gülkaya’ya “Çalışanına En Çok Değer Veren Patron Oscar’ı” takdim edildi.
Gecede BONY çalışanları Grup Sefa ve oryantal gösterisi ile gönüllerince eğlenerek tüm yılın stresini ve yorgunluğunu attılar.

bony_yil_sonu_eglencesi1 bony_yil_sonu_eglencesi bony_yil_sonu_eglencesi6 bony_yil_sonu_eglencesi5 bony_yil_sonu_eglencesi3 bony_yil_sonu_eglencesi2