Kapaklı Ordulular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Murat Soytürk, 28 Ocak’ta yapılacak Olağan Genel Kurul’da başkanlığa yeniden aday olmayacağını açıkladı.

Kapaklı Ordulular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Murat Soytürk, 28 Ocak’ta yapılacak Genel Kurul öncesi basın açıklamasında bulundu. Açıklamasına Afrin’de ki Zeytin Dalı Harekatı’nın başarılı geçmesi için temennide bulunarak başlayan Başkan Soytürk, Genel Kurul’da işlerinin yoğunluğu nedeniyle aday olmama kararı aldığını belirtti.

‘’GELECEK YÖNETİMİN DESTEKÇİSİ OLACAĞIZ’’

Gelecek olan yeni yönetimin her zaman yanında olacaklarını belirten Başkan Soytürk, “3 yıldır büyük bir özveri ile yürüttüğüm görevimi aynı şekilde devam ettiremeyeceğim için böyle bir karar aldım. Yine içimizden birisi bizden sonra bu bayrağı devralacaktır. Gelecek olan yönetimin de her zaman yanında ve destekçisi olacağız” dedi.

‘’DERNEĞİMİZİ EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL ETTİK’’

Başkan Soytürk, açıklamasının devamında, 3 yıl önce göreve başladıklarında eksikleri tespit edip, gidermek için kolları sıvadıklarını belirterek, “Dernek yerimizi daha ferah bir ortama kavuşturmanın sevincindeyiz. Yapmış olduğumuz etkinliklerle de derneğimizi en iyi şekilde temsil ettiğimizi düşünüyoruz. Göreve hangi heyecan ve duygu ile gelmiş isem, aynı heyecan ve duygularla bugün de huzurlarınızda başım dik, gönlüm rahat ve huzur içerisinde bu görevi 28 Ocak 2018 tarihinde yapılacak Genel Kurul’da seçilecek arkadaşımıza teslim etmeye karar verdim” ifadelerini kullandı.