Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Babalar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Mesajında babaların hayatımızdaki önemine değinen Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı aynı zamanda şehit ailelerini de unutmadı.

“BABALAR AİLENİN DAYANAK NOKTASIDIR”

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Babalar Günü mesajında, “Türk örf ve adetlerinde ailede merkezi bir konumu olan babalarımız evin direği, ailenin dayanak noktasıdır. Onların ve elbette birer baba olarak bizlerin tek isteği çocuklarımıza iyi bir gelecek verebilmek, çocuklarımızın başarılarıyla gurur duymak, vatana ve millete faydalı olduklarını görebilmektir. Bizlerle sevinen, bizlerle üzülen ve bizleri mutlu gördükçe daha da bahtiyar olan babalarımızın bu mutluluğunu daimi kılmak bizlerin de en önemli görevidir. Böylesi günler ise babalara dair sorumluluklarımızı yeniden gözden geçirmek adına büyük bir fırsattır.

“ACILARINA ORTAK OLUYORUZ”

Bu duygu ve düşüncelerle evladını kaybetmiş babalarımızın acılarına böyle bir günde bir kez daha ortak oluyor, başta şehit babalarımız ve evlatlarından uzak vatan savunmasında olan Mehmetçiklerimiz olmak üzere, sadece sevinçte değil, keder ve yasta da toplum olarak birlik ve beraberlik içerisinde olabileceğimiz düşüncesinden hareketle tüm babalarımızın, baba adaylarımızın bu özel gününü en kalbî duygularımla kutlayarak selâm ve saygılarımı sunuyorum” dedi.