Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Yaptığı Açıklamada Spora Gönül Veren Herkesi Tekirdağ Spor'a Yardım Etmeye Davet Etti.

Başkan Albayrak açıklamasında, "Değerli Hemşerilerim Tekirdağ ilimizin Büyükşehir Belediyesi olmasıyla birlikte on bir ilçemizin tamamı Tekirdağ çatısı altında birleşmiştir.Günümüzün en popüler sporu olan futbolda ilimizi profesyonel ligde temsil eden tek takım ise Tekirdağsporumuzdur.

"TÜM TEKİRDAĞLILAR KENETLENMELİDİR"

Unutmamalıyız ki Tekirdağspor ilimize mal olmuş ve on bir ilçenin tamamını temsil eden bir futbol kulübüdür.Tekirdağ ilinde on bir ilçemizde ki birlik ve beraberliğimizin Tekirdağspor’da pekişmesi ve el ele, omuz omuza olmamız gerektiği kanaatindeyim. Tekirdağsporumuzu daha da yukarılara taşımak için, tüm Tekirdağlılar kenetlenmelidir.

TEKİRDAĞ SPOR'A YARDIM ETMEYE DAVET ETTİ

Şehrimiz için en önemli marka değerlerinden biri, olan Tekirdağsporu hak ettiği yerlere getirmek için tüm sanayicilerimizi, iş adamlarımızı, esnaflarımızı kısacası sarı siyahlı takımımıza gönül veren, yüreği Tekirdağ için çarpan herkesi Tekirdağspor’a yardım etmeye davet ediyorum.

Unutmayalım ki; Bugün ve gelecekte Tekirdağspor’un şanlı tarihinde herkesin yer alması ve taşın altına elini koyması gerekmektedir. Bu şanlı tarih, sizlerin alın teriyle yoğrulmuş olacaktır." dedi.