Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, 1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı’nda Belediye saha çalışanları ve aileleri ile Kızılpınar Mahallesi Kocameşe Mesire Alanı’nda düzenlenen piknikte bir araya geldi.

Çerkezköy Belediyesi saha çalışanları ve aileleri Belediye Başkanı Vahap Akay tarafından tertip edilen piknikte bir araya geldiler.1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı dolayısı ile Kızılpınar Mahallesi Kocameşe Mesire Alanı’nda düzenlenen pikniğe Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Belediye Başkan Yardımcısı İmdar Özgör, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Engin Camcı ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Çerkezköy Belediyesi Birim Müdürleri, Kızılpınar Mahalle Muhtarı Ahmet Milli, Çerkezköy Belediyesi saha çalışanları ve aileleri katıldı.

KATILANLARA TEŞEKKÜR ETTİ
Düzenlenen piknikte tüm çalışanların 1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı’nı kutlayan Belediye Başkanı Vahap Akay “Mesai arkadaşlarım hepiniz hoş geldiniz. Çalışanlarımızla, işçilerimizle bu bayramı hep bir arada kutlamak istedik. 1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı vesilesiyle bu anlamı günü siz değerli ailelerinizle bir arada kutlamanın mutluluğunu yaşıyorum. Düzenlemiş olduğumuz etkinliğimize katılım sağlayan herkese teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

CANLI MÜZİK EŞLİĞİNDE EĞLENDİLER
Piknik etkinliğinde katılım sağlayan personel ve aileleri, mangal başında yemek ziyafetini gerçekleştirmenin ardından boş alanda canlı müzik eşliğinde eğlencelerine devam etti. Belediye Başkanı Vahap Akay’ın Belediye saha çalışanlarına yönelik düzenlediği piknikten büyük mutluluk duyduklarını belirten aileler, etkinlik için Başkan Vahap Akay’a teşekkürlerini iletti.