Düzova Global A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ali Aras düzenlediği kahvaltı programında yerel basının temsilcileriyle bir araya geldi.

Ali Aras, 26 Ekim 2017 saat 09:30'da Düzova Restaurant'ta düzenlenen programda Çerkezköy ve Kapaklı'daki yerel basının temsilcilerini ağırladı. Saray'daki sel felaketi sonucu hayatını kaybeden Şehit Er Sefa Parhan’ı rahmetle anan Aras, ''Dün şehit olan askerimiz için de Allah rahmet eylesin, ailesine ve yakınlarına sabırlar diliyorum.'' ifadelerini kullandı.

''GELENEKSEL OLARAK DÜZENLEYECEĞİZ''

Düzova Global A.Ş. olarak düzenledikleri bu programları gelenekselleştirmek istediklerini belirten Aras, ''Biliyorsunuz basın Türkiye'de destek almıyor. Ulusal gazetelerde devletin verdiği destekleri Kaymakamlığımız, Belediyelerimiz ve Valiliğimiz de umarım aynı şekilde yerel basına verir. Düzova Global A.Ş. ailesi olarak bu kahvaltı organizasyonunu Allah nasip ederse geleneksel olarak düzenleyeceğiz.'' sözlerini kaydetti.

''KARAYA BAĞLI BÜTÜN BÖLGELERİMİZ SAVAŞ İÇİNDE''

Son dönemlerde Doğu sınırlarımızda yaşanan olaylara da değinen Aras, ''Memleketimizin 3 tarafı denizlerle kaplı, 1 tarafı karaya bağlı. Biliyorsunuz karaya bağlı olan bütün bölgelerimiz savaş içinde. Memleketimiz, gerek içeride gerek dışarıda Türkiye Cumhuriyeti'ne karşı düşman olan bütün emperyalist ülkelere karşı ciddi anlamda bir savaş veriyor. Görüşü ne olursa olsun hiçbir şey farketmeksizin insanları ötekileştirmeye yönelik bir siyaset değil de daha bütünleyici bir siyaset için, ülkemizin refahı ve huzuru için Allah hepimizin hakkında hayırlısını verir diye umuyorum.'' Dedi.

Haber: Furkan BOLAT