Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Adaylarını Özcanlar Köfte Beyazköy Şubesinde Düzenlenen Toplantıda Tanıttı.

Toplantıda konuşan il başkanı Ahmet Akçay, son günlerde yaşanan terör olaylarında hayatını kaybeden şehitlerimizi unutmazken, “Konuşmamın başında terör olaylarında şehit olan tüm vatan evlatlarının huzurlarında saygıyla eğiliyorum. Her bir şehit kardeşime Rabbimden rahmet diliyorum. Mekânları cennet olsun. Şehitlerimizin anne ve babalarına sabırlar temenni ediyorum. PKK başta olmak üzere insan öldürmeye odaklı tüm terör örgütlerini lanetliyorum.” Dedi.

ahmet-akcay-aday-tanitimCHP’Lİ BELEDİYELERİ ELEŞTİRDİ

Son günlerde yağan aşı yağmur sonucu il genelinde oluşan sel felaketinden dolayı Büyükşehir belediyesinin eleştiren Akçay, “Yağmur rahmettir. Bu rahmet bazen afete dönüşebiliyor. Son yağmurlarda zarar gören hemşerilerime geçmiş olsun diyorum. Zarara uğrayanların yanındayız. Devletimiz onların yanındadır. Benzer afetlerden Rabbim bizi korusun. Ama bu noktada CHP’li yerel yönetimlerin hezimete uğradığını bir kez daha müşa-hade ediyoruz. Seçimde hezimete uğradılar diyenler, zafer sarhoşluğuyla hizmet yolunda hezimet yaşa-yan CHP’li yerel yöneticilere sesleniyorum. Allaha şükür milletimize hizmet yolunda biz hezimete uğrama-dık. En büyük hezimet hizmet götürememe hezimetidir.  Bırakın siyaseti biz yapalım. Siz milletimize hiz-met götürün. Yollar çökmüş çamur deryası olmuş, arabalar devrilmiş, evler yıkılıyor,  vatandaşlarımız dert yanıyor, Allah aşkına siz ne iş yapıyorsunuz. 1.5 yıldır hala bizim poşet eylemimizi konuşup duruyorlar. Ne kadar boş şeylerle uğraşıyorlar. Altyapı ile ilgili acilen çalışmalarınızı yoğunlaştırın. Biz de hükümetimiz olarak TRAGEP Projesini bitirmek için büyük bir seferberlik halindeyiz bu tür zararlarımız TRAGEP ile inşallah azalacak.

 

ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLİYORUM

Okullar açıldı. Türkiye genç nüfusuyla dünyanın büyük ülkelerinin başında geliyor. Bu beyin gücünün ve genç nüfus gücünün değerlendirilmesi gerekiyor.  Geçtiğimiz 13 yılda eğitim alanında yapılan reformlar, düzenlemeler ve yatırımlarla okulların fiziki sorunları büyük ölçüde çözülmüştür. Biz, en büyük yatırımın eğitime ve insana yapılan yatırım olduğunun bilincindeyiz. AK Parti olarak çocuklarımıza, gençlerimize ve eğitime yatırımlarımız devam edecek. Bu vesileyle 2015-2016 eğitim ve öğretim yılının ülkemize ve insanımıza hayırlar getirmesini diliyorum. Yeni dönem öğrencilerimize, öğretmen ve idarecilerimize ve anne-babalara hayırlı olsun. Öğrencilerimize başarılar diliyorum.

7 HAZİRAN’DA BİRİNCİ PARTİ OLDUK

7 Haziran genel seçimlerini de değerlendiren Akçay, “7 Haziran seçimlerinden birinci parti olarak çıktık. Hem de en yakın takipçimize yüzde 16 fark atarak. Biz % 41 idik, CHP ise % 25’ti. Seçim sonuçlarına saygının gereği olarak koalisyon kurulması için çok gayret sarf ettik. Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu partilerle 2’şer defa görüştü. Partili büyüklerimiz defalarca görüşme yaptılar. MHP daha ilk akşamdan itibaren ‘Her şeye hayır’ diyerek hiçbir çözüme yanaşmadı. Adeta Türkiye’yi kaosa mahkûm etmek istedi. CHP koalisyonu olmaz şatlara bağladı. Özellikle CHP 12 yıldır yeniden inşa edilen ülkemizde yapılan tüm hizmetleri gözardı ederek resterasyon hükümeti kurmayı deklare ederek milletimizin övgüsüne mazhar olan partimizin ülkeyi harap ettiği iftirasıyla koalisyon görüşmelerine otur-muştur. HDP zaten teröre destek verdiği için koalisyon ortağımız olamazdı. AK Parti’nin karşısına geçmiş olan CHP, MHP ve HDP kendi aralarında anlaşamadılar, hatta kavga ettiler. Sonuçta ülkemiz 1 Kasım için tekrar seçim kararı aldı.  Şimdiden 1 Kasım seçiminin ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. 1 Kasım seçimleri inşallah yeniden istikrar ve huzura kavuşacağımız bir dönemin başlangıcı olur.” Açıklamasında bulundu.

 

İNŞALLAH OYLARIMIZI ARTTIRACAĞIZ

Akçay, “1 Kasım, PKK terörünü topraklarımızdan ebediyen kovacağımız yeni bir dönemin ilk günü, Türkiye’nin düşmanların “Ah bir seçimi kaybetse” diye bekledikleri AK Parti’nin yeniden şahlandığı gün, kalkınmanın, yatırımların, hizmetlerin, icraatların yeniden Haydi Bismillah denilerek yeniden start aldığı, milletimizin AK Parti ile yeniden güçlü şekilde buluştuğu gün olacaktır.

İşte bunun için çok çalışacağız. Sabırla güler yüzle, azimle, aşkla, sevgiyle çalışacağız. Halkımızı tek tek dinleyeceğiz. Tüm sokaklara, evlere; tüm kalplere ulaşacağız.Gençlerimize özellikle ulaşacağız. Kadınların, çiftçilerin, esnafın isteklerine her zaman kulaklarımızı açtık, şimdi bir defa daha yeniden onlar-la buluşacağız. Yeniden el ele vereceğiz. İlk günkü aşkla çalışacağız.İlk günkü gibi büyük bir aşkla ‘Haydi Bismillah’ diyerek her sabah yola koyulacağız. İnşallah oylarımızı arttıracağız. İnşallah sevenlerimizi arttıracağız. İnşallah Tekirdağ’ın TBMM’de ve hükümet partisinde milletvekili sayısını arttıracağız.

1 KASIM 2015 TARİHİ BİR GÜNDÜR
1 Kasım 2015 büyük ve tarihi bir gündür. Siz gençler ve aziz milletimiz sandıkta tarihi bir karar verecek-tir. Bu karar herkesin, her kesimin, ülkemizin ekonomisini, hedeflerini, planlarını ve geleceğini doğrudan etkileyecek bir karardır. İktidarı sandıkta ancak millet verir ve millet alır. Milletin sandıkta koyduğu özgür irade dışında kimse Türkiye'de iktidar belirleyemez, iktidar hesabı yapamaz. Sermayenin medyanın ve güç odaklarının iktidar belirlediği ve iktidarları devirdiği günler geride kalmıştır. Güç odaklarının aklında olanın değil, milletin kalbinde olanın iktidar olabildiği dönem AK Parti'yle başlamıştır. Artık söz de karar da milletindir, bundan kimsenin tereddüdü olmamalıdır. İktidara gelmenin ve iktidarı değiştirmenin tek yol vardır o da milli iradenin tecelli ettiği sandıktır.

 

Gençlerden bu seçim daha fazla gayret bekliyorum. AK Partili gençler, Tekirdağlı gençlerin her birine ge-ride kalan 30 gün boyunca en az 2’şer defa ulaşmalı. Genç kardeşlerim, size sesleniyorum. Bu seçimde AK Parti’ye oy veren gençlerin sayısını iki katına çıkarmalıyız. Türkiye’nin son 50-60 yılında gençlik politikaları konusunda alnı bu kadar açık, heybesi bu kadar dolu başka bir parti yok. AK Parti gençlerin partisi olmalıdır.

 

Doğruları anlatmaya milletimizin her bir ferdinin gönlüne girmeye çalışmalıyız. Unutmayalım ki kalben desteğini alamadığımız insanımızın oyunu da duasını da alamayız. Milletin duasına, rızasına, milletin irade-sine ve desteğine muhtaç olan biziz. Rabbim milletimizin duasını ve desteğini bizden eksik ettirmesin. Ül-kesini seven tüm kadınların oyunu almalıyız. Bu konuda kadın kollarımız ve gönlü partimizden yana olan tüm kadınlardan olağanüstü bir çalışma bekliyorum. Kadınlar bu seçimde mührü AK Parti’nin ışığına vur-malıdır.

 

1 Kasım’da topyekûn seçime giriyoruz. Her ilçemiz, her mahallemiz son saniyeye kadar büyük bir aşkla çalışacak inşallah. Bütün teşkilatlarımıza buradan sesleniyorum, sandıkları sahipsiz bırakmayalım. Sandık kurulu üyelerimiz, müşahitlerimiz, alan görevlilerimiz, milli iradeyi koruma nöbetinde yerlerinde vaktinde olmalı, gözlerini kırpmadan ve büyük bir dikkatle vazifesini yapmalı ve görev yerlerini asla terk etmeme-lidir. Sandık bize emanettir. Seçmenin namusu oy, demokrasinin namusu sandıktır. Bu görevi iyi yapar-sak seçim sonuçları açıklandığında 'kıl payı milletvekili kaybettik' diye üzülmeyiz. Tam tersine “iyi çalıştık, oylarımızı arttırdık, milletvekilimizi arttırdık” diye seviniriz.

 

ADAYLARIMIZA BAŞARILAR DİLİYORUM

AK Parti aday listemizi biliyorsunuz. Güçlü bir aday listesi ile karşınızdayız. Onların hepsini tanıyorsunuz. Onları Tekirdağ tanıyor. Onları milletimiz tanıyor. Ben adaylarımıza başarılar diliyorum. Her biri için bu seçim hayırlı olsun. İnşallah hepsini Mecliste görürüz. “ diyerek konuşmasını bitirdi.

 

İl başkanı Akçay’ın konuşmasının ardından milletvekili adaylarının biyografileri okunarak partililere tek tek tanıtıldı.

 

adaylar-tekirdag