AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay yaptığı açıklamada “Bu seçimde CHP, MHP, Saadet, HDP, BBP’li seçmenlerden de partimize oy istiyoruz” dedi. Ahmet Akçay açıklamasında şu sözlere yer verdi.

“Seçimlere az bir zaman kaldı. Adaylarımızla birlikte sabah akşam demeden vatandaşlarımıza ulaşarak 1 Kasım’da neden AK Parti’ye oy vermeleri gerektiğini anlatıyoruz. Tekirdağ başta olmak üzere tüm Tükiye’de oyumuz artacak. 1 Kasım’da CHP ve MHP seçmeninden de oy bekliyoruz. Saadet, HDP, BBP seçmeninden de oy bekliyoruz. Ekonomiden insan haklarına, eğitimden spora, tarımdan iş hayatına kadar her alanda istikrara ihtiyaç var. 12-13 yıl içinde elde ettiğimiz istikrarı basit koalisyon hesaplarıyla yok etmeyelim.”

 

MHP ve CHP’LİLER NEDEN AK PARTİ’YE OY VERMELİ?

AK Parti İl Başkanı Ahmet Akçay, MHP’lilere özel seslenişinde Devlet Bahçeli’nin her şeye hayır demesi gerekçe göstererek şunları ifade etti. “MHP’li dostlarımız, koalisyon görüşmelerinde ‘Hayır’ demekten başka hiçbir söz söylemeyen ve hiçbir sorumluluk almayan Bahçeli’yle ilgili özeleştiriyi kendi gönüllerinde yapmalılar. Susarak ne terör önlenir, ne de her şeye hayır diyerek milliyetçilik olur. Milletimizin yeniden istikrar ve güven içinde yaşaması için Milliyetçi Hareket Partili kardeşlerimden oy istiyoruz.”

Ahmet Akçay, CHP’lilerden ise, hizmet yerine laf üreten CHP’li belediyeleri gerekçe göstererek oy istedi. “CHP’li belediyeler her yağmurda sınıfta kalıyor” diyen Akçay sözlerini şöyle sürdürdü.

“12-0 diyerek oy aldılar ama zafer sarhoşluğuyla sevinmekten başka bir şey yapmadılar. CHP’li belediye başkanları hizmet yapmıyor, yatırım yapmıyor. Tekirdağlılar ve CHP’liler iş yapmayan belediyelere mahkum değil. CHP’li hemşerilerimizden hizmet, yatırım, istikrar için AK Parti’ye oy bekliyoruz.

 

AK PARTİ'YE OY GEÇİŞİ ARTMAYA BAŞLADI

“Bugünlerde hem CHP hem de MHP tabanın AK Parti’ye oy geçişi artmaya başladı” diyen AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay sözlerini şöyle tamamladı.

“İnşallah seçime kadar bu geçiş devam edecek. 1 Kasım’da CHP ve MHP,  Saadet, HDP, BBP seçmeninden AK Parti’ye oy bekliyoruz. Bu seçim Tekirdağ için oylar AK Parti’ye demeliyiz. 1 Kasım’da mühürlerimizi ülkemizin aydınlığı için AK Parti’ye basmalıyız.