Kapaklı Halk Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen Emlak Danışmanlığı kursunu bitiren 30 kursiyer sertifikalarını belediye meclis salonunda düzenlenen törenle aldı.

Belediye meclis toplantı salonunda düzenlenen törene İlçe kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz ve eşi Esra Gürbüz, İlçe milli eğitim müdürü Tahsin Nalbant, Halk Eğitim Merkezi müdürü Bayram Çoğu ile kursiyerler katıldı.

Törende konuşan Kapaklı Halk Eğitim Merkezi Müdürü Bayram Çoğu, "Kursumuz 6 hafta 120 saatten oluşuyor. 30 kursiyerimiz kursu başarıyla tamamladı. Kursiyerler Alınan sertifikalarla iş yeri açma ruhsatı alabilecekler. Emlak Danışmanlığı kursumuzun bundan sonraki programı değişti. Bundan sonra kursiyerlerimiz 120 saat yerine 200 saat eğitim alacaklar" dedi.

Kursiyerlere sertifikaları  İlçe kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz ve eşi Esra Gürbüz, İlçe milli eğitim müdürü Tahsin Nalbant, ve Halk Eğitim Merkezi müdürü Bayram Çoğu tarafından verildi.

Kaymakam Gürbüz ise eğitimin önemine vurgu yaptı. Emlak Danışmanlığı kursunu bitirip, sertifika almaya hak kazanan kursiyerleri kutladı.

Törende kursiyerler adına bir konuşma gerçekleştiren belediye meclis üyesi İrfan Demir ise Emlak sektöründe güvenin ön planda olması gerektiğini söylerken, "22. yüzyıl bilgi çağı olacak. Bu meslekte donanımlı, bilgili insanlar artık daha çok ön plana çıkacak. Bölgemiz gerçekten emlak sektörünün çok hızlı olduğu bir bölge, bu yüzden beklentilerin yükseldiği bir dönemde bizlere büyük görevler düşüyor" dedi.

emlakcilik-kursu emlakcilik-kursu2

emlakci-kursu