Veliköy Belediyesi Ortaokulu’nda hayırsever Ahmet Erçin tarafından bağışlanan 700 adet fidan toprakla buluştu.

Veliköy Belediyesi Ortaokulu bahçesinde düzenlenen fidan dikim törenine, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Okul Müdürü Ercan Erdem, Veliköy Mahalle Muhtarı Ersan Albayrak, hayırsever Ahmet Erçin (93) ve eşi Şükriye Erçin (88) ile çok sayıda öğrenci katıldı. Saygı Duruşu ve akabinde İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan fidan dikme töreninde konuşan hayırsever Ahmet Erçin, “3 yıldır hayalim olan fidan dikmeyi bugünde gerçekleştirdim. Allah’a şükürler olsun, bu imkanı sağlayan herkese teşekkür ediyorum. Buranın boş olduğunu gördüm ve okulumuzun çehresi, havası güzelleşsin diye bu fidanları bağışlamaya karar verdim. Sağ olsun başkanımızda kolaylık gösterdi. Herkesten Allah razı olsun” ifadelerini kullandı.

''ÇOCUKLARIMIZ BU FİDANLARIN GÖLGESİNDE BÜYÜYECEK''

Veliköy Belediyesi Ortaokulu Müdürü Ercan Ertem, “Bugün geleceğimizin fidanlarını yetiştireceğimiz gençlerimizle beraber bu fidanları dikmek çok anlamlı oldu. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu. Konuşmasına 93 yaşındaki hayırsever Ahmet Erçin’e teşekkür ederek başlayan Belediye Başkanımız Vahap Akay ise “Ahmet amcamız Veliköy Mahallemizi 700 adet fidanla buluşturdu. Bunu da öğrencilerimizle, yani genç fidanlarımızla gerçekleştiriyor olmak da büyük önem taşıyor. Bu fidanların gölgesinde yetişen gençlerimiz, vatanımıza milletimize hayırlı bireyler olacak.” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından toplam 700 adet fidan öğrenciler tarafından toprakla buluşturuldu. 700 fidan bağışında bulunan Ahmet Erçin’e plaket takdim edilen etkinlikte Veliköy Belediyesi Ortaokulu öğrencileri tarafından müzik dinletisi de gerçekleştirildi.