3 Aralık Dünya Engelliler Günü Münasebetiyle Kapaklı Belediyesi Ortaokulu’nda Kutlama Programı Düzenlendi.

PROGRAM BEĞENİYLE İZLENDİ

Okul öğrencileri ve öğretmenleri tarafından hazırlanan piyes, müzik dinletisi, sinevizyon gösterisi ve öğrencilerin okuduğu şiirler protokol ile katılımcıların büyük beğenisini topladı.

3 Aralık Perşembe günü belediye ortaokulunda düzenlenen programa İlçe kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, İlçe jandarma komutanı Yüzbaşı Ferhat Kaanoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Barın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahsin Nalbant, İlçe Müftüsü İsa Aktaş, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Pasin Akbulut, SGK Müdürü İshak Marangoz, Ak Parti İlçe Başkanı Salih Bezgin, MHP İlçe Başkanı Yusuf Çetin, Saadet Partisi İlçe Başkanı Hasan Karakoç, Belediye meclis üyeleri Muzaffer Yıldıran, İrfan Demir, İbrahim Aktürk, Mahir Aras, SATİVES Başkanı Erol Buz, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.

Saat 10:00’da başlayan program saygı duruşu ve istiklal marşımızın okunmasıyla başladı. Ardından Kapaklı belediye ortaokulunda düzenlenen şiir yarışmasında birinci olan 5/D sınıfından İrem Çınar şiirini okudu. Okul öğrencileri tarafından hazırlanan piyes gösterisi ve 3 Aralık Dünya Engelliler Günü için hazırlanan sinevizyon gösterisi izletildi.

Kapaklı Belediye Ortaokulu öğrencilerinden oluşan koro “Bahçede Yeşil Çınar, Nar tanesi, Bahçalarda Barım Var, Eklemedir Koca Konak, Tabancamın Sapını Gülle Donatacağım, Zilli De Maşa Darbuka” türkülerini seslendirdiler.

YARIŞMALARDA BİRİNCİ OLAN ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

Okul içerisinde yapılan ayrışmalarda birinci olan şiir yarışması birincisi İrem Çınar ve Kompozisyon yarışması birincisi Derya Demirci’ye hediyeleri İlçe jandarma komutanı Yüzbaşı Ferhat Kaanoğlu tarafından takdim edildi.

TSD KAPAKLI ŞUBESİNE RESİM HEDİYE EDİLDİ

Okul öğretmenlerinde Ednan Özcan’ın çizdiği “Benimle Oynar mısın?” adlı resim TSD Kapaklı şubesine hediye edildi. TSD Kapaklı şubesi yetkilileri hediyelerini Kaymakam Gürbüz’ ün elinden aldılar.

3_Aralik_Dunya_Engelliler_Gunu_Kapakli5 3_Aralik_Dunya_Engelliler_Gunu_Kapakli6 3_Aralik_Dunya_Engelliler_Gunu_Kapakli1 3_Aralik_Dunya_Engelliler_Gunu_Kapakli3 3_Aralik_Dunya_Engelliler_Gunu_Kapakli4 3_Aralik_Dunya_Engelliler_Gunu_Kapakli2 3_Aralik_Dunya_Engelliler_Gunu_Kapakli