Kapaklı Belediyesi tarafından 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla Eski Belediye Meydanına konulan sevgililer Günü standı gün boyu yediden yetmişe her yaştaki vatandaşın ziyaretine uğradı.

Pazar günü gün boyu açık olan standa Kapaklılar yoğun ilgi gösterdi. “14 Şubat Sevgililer Günü hatırası” yazan standa Belediye Başkanı İrfan MANDALI da eşi Fatma MANDALI ile birlikte katılarak vatandaşlar ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Bazı vatandaşlar eşleriyle, erkek arkadaşlarıyla, kız arkadaşlarıyla fotoğraf çektirirken, pek çok vatandaş da aileleri ile birlikte standın önünde poz vererek 14 Şubat Sevgililer Günü’nü ölümsüzleştirdi.

''SEVGİLERİMİZİ PAYLAŞALIM VE ÇOĞALTALIM''
Başkan Mandalı etkinlikte yaptığı konuşmasında sevginin herkes için olduğunu vurgularken, 14 Şubat Sevgililer Günü’nün tüm dünyada kutlanan huzur, barış, sağlık ve sevgi içeren, insanları birbirine yaklaştıran özel bir gün olduğunu ifade etti.

Mandalı, “Sevgi; umuttur, kaynaşmaktır, sabırdır, emektir, berekettir, hayattır. Sevgi; yaşamaktır, en güzel duyguları paylaşmanın anahtarıdır. Bizi birbirimize yakınlaştıran duygudur sevgi. Mutlu olmanın yolu birbirimizi sevmekten geçiyor. Çünkü sevgi bütün güzelliklerin kaynağıdır. Hayatımızın her alanında, her zaman sevgiyi egemen kılmalıyız. İnsana yaşama sevincini veren; bir annenin ve babanın çocuğuna, bir dosta, bir arkadaşa ya da eşe duyulan sevgidir. 14 Şubat günü bizim için bir fırsat olsun, sevgilerimizi paylaşalım ve çoğaltalım. Bizim işimiz de Kapaklımızın geleceğini sevgiyle, gönüller yaparak birlikte hazırlamaktır. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm hemşerilerimin 14 Şubat Sevgililer Günü’nü en içten dileklerimle kutlar, tüm insanların birbirine sevgiyle yaklaştığı bir dünya dilerim” dedi.

''KARANFİL DAĞITILDI''
Kapaklı Belediyesi Basın yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü çiftlere karanfil dağıtırken, çiftlerde stant önünde fotoğraf çektirerek 14 Şubat’ı ölümsüzleştirdiler. Standı eşi Fatma Mandalı ile birlikte ziyaret eden Kapaklı Belediye Başkanı irfan Mandalı, burada vatandaşlarla sohbet etti. Stant önünde eşine çiçek takdim eden Mandalı, günlerini kutladı ve eşi ile birlikte burada çalan müzik eşliğinde dans etti.

14-subat-sevgililer-gunu-kapakli1