Kapaklı Gazetesi imtiyaz sahibi ve yazı işleri müdürü Adem ÇİL ve Gazeteci Asım Yavuz, 10 Ocak idareciler günü dolayısıyla ilçe kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz'ü makamında ziyaret ettiler.

TABLO HEDİYE ETTİLER

İlçemizde görev yapmaya başladığı günden bugüne ilçemizin birçok sorunu ile yakinen ilgilenen, bitmek bilmeyen enerjisiyle özellikle spor ve eğitime verdiği önemle kısa sürede ilçe halkının takdirini toplayan İlçe kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz'ü makamında ziyaret eden Çil ve Yavuz kaymakam Gürbüz'e Osmanlı Tuğrasının yer aldığı bir tablo hediye ettiler.

ÇALIŞMALARINIZ KAPAKLI HALKI VE BİZLERİ UMUTLANDIRIYOR

Kaymakam Gürbüz, ziyaretleri ve hediyelerinden dolayı kendilerine teşekkür ederken, Kapaklı gazetesi İmtiyaz sahibimiz Adem ÇİL ve Asım Yavuz'da ilçemizde yapmış olduğu çalışmalar ve hizmetlerden ötürü kaymakam Gürbüz'e teşekkür etti. Çil, kaymakam Gürbüz'ün ilçemize geldiği günden bugüne kadar yapmış olduğu çalışmaların kendilerini ve Kapaklı halkını umutlandırdığını söylerken,  "İnşallah 2016 yılında ilçemiz adına daha başarılı çalışmalara imza atmış olursunuz. Bizlerde ilçemizin gelişmesi, kalkınması adına yapılacak olan her şeyin yerel basın olarak destekçisi olmaya devam edeceğiz" dedi.

basin-mensuplari-kaymakam-ziyaret