Kapaklı’nın sayılı ‘ocakbaşı’ mekanlarından olan Kapaklı Et ve Mangal Salonu, düzenlenen törenle açıldı.

Kapaklı Et ve Mangal Salonu, 2 Kasım Cuma günü saat 15:00’da gerçekleştirilen törenle Atatürk Mahallesi Gözde Sokak'taki yerinde hizmete açıldı. Düzenlenen açılış törenine Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Adem Sekmen, Kapaklı Belediye Meclis Üyeleri, CHP Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin, Ak Parti Kapaklı Belediye Başkanı Aday Adayları Ömer Karadeniz, Akın Yılmaz ve Ali Aras, Sivil Toplum Kuruluşu Başkanları ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

‘’HAYIRLI OLSUN’’

Açılış töreninde konuşan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, ‘’Bu tip yerel işletmelerin destekçisi olmalıyız. Herkes yanıbaşındaki esnaftan alışverişini yaparsa, Kapaklımız birlikte gelişir ve güzelleşir. Bu duygu ve düşüncelerle işletme sahibi kardeşimi kutluyor, Kapaklımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum.’’ dedi. 

BOL KAZANÇLAR DİLEDİ

İşletme sahiplerini tebrik ederek sözlerine başlayan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ise; ‘’Bu program bugün Kapaklı’da katıldığımız ikinci açılış programı. İşletme sahibi arkadaşlarımıza bol kazançlar diliyorum.’’ İfadelerini kullandı.

KURDELE KESİLDİ

İşletme sahibi Hayrettin ve Ömer Küfrevi ise desteklerinden dolayı Mandalı ve Albayrak’a teşekkür etti. Kurdele kesim töreninin ardından Başkan Albayrak ve Mandalı davetlilerile birlikte restoranı gezerek işletme hakkında bilgiler aldı.