Merhaba Değerli Okur,

Uyuşturucu madde kullandığı ortaya çıkan AK Parti genel merkez büro personeli Kürşat Ayvatoğlu, ülke gündemine damga vurdu.

Tüm Türkiye, Kürşat Ayvatoğlu kim? sorusuna cevap ararken, Ayvatoğlu ile ilgili bilgiler sosyal medyada hızla yayıldı ve haber sitelerinde yer aldı.

Sıradan bir grafiker iken Kastamonu Belediyesine işçi kadrosuyla başlayıp müdür vekilliğine kadar yükselen Ayvatoğlu’nun hızlı yükselişi, AK Parti genel merkez büro personeli olarak devam etmiş uyuşturucu madde kullandığı görüntülerin ortaya çıkmasıyla sona ermişti.

Ayvatoğlu’nun başına gelenler, ülkemizdeki acı gerçeği bir kez daha gözler önüne serdi. Sırf birilerinin yakını diye liyakat gözetmeksizin kamuya alınan isimlerin, ne kadar aciz ve acınacak duruma düşebileceklerini tekrar tekrar izledik.

Mesleğimiz gereği bizler de bir çok kez benzer durumlara şahit oluyoruz. Çevremizde de Ayvatoğlu misali hızla yükselenleri işitiyoruz. Kulağımıza gelen öyle bilgiler var ki Ayvatoğlu vari belediyelere alınıp hızla yükselen, kirasını zor öderken mal mülk sahibi olan, pahalı otomobiller, çiftlikler alan, bir hafta sonu Kıbrıs’a bir hafta sonu Bulgaristan’a gidip kumar oynayanlar…

Bu isimler ise, genellikle bulundukları belediyelerde en çok tartışılan ve konuşulan işlerde imzası bulunan kişiler olarak dikkat çekiyorlar. Sıradan bir memurun bir memur maaşı ile evini zor geçindirdiği bu günlerde, bu isimler bu şatafatlı hayatı nasıl yaşıyor? Hiç düşündünüz mü?

Bugün Kapaklı’da bazılarının dününü ve bugününü karşılaştırdığınız da aslında neler olup bittiğini çok rahatlıkla anlayabilirsiniz?

AK Parti’de ve Kastamonu Belediyesinde bugün rüşvete, ranta bulaştığı iddia edilen, kokain çeken bir Kürşat Ayvatoğlu ortaya çıktı.

Şundan emin olabilirsiniz ki eğer devletin sağlam bir denetim mekanizması olsaydı her partiden ve her belediyeden nice Ayvatoğlu’lar çıkardı.

Sahi Kapaklı’nın Ayvatoğlusu kim? ya da kimler? Hiç düşündünüz mü?