Kapaklı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, her yıl 1-7 Eylül tarihleri arasında kutlanan 'Zabıta Haftası'nı yaş pasta keserek kutladı.

Kutlamalar 7 Eylül Cuma günü Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törenle başladı.1 dakikalık Saygı Duruşu ve akabinde İstiklal Marşımızın okunmasının ardından anıta çelenk sunulan törende, günün anlam ve önemine ilişkin konuşmayı Kapaklı Belediyesi Zabıta Müdürü Ferhat Kaanoğlu yaptı. Kaanoğlu, “Zabıtamız ilçemizde vatandaşlarımızın rahatı ve esenliği sağlamak amacıyla önce insan anlayışına, yaşanabilir bir Kapaklı için yer ve zaman kavramı gözetmeksizin fedakarca çalışmaktadır.’’ dedi.

‘’TEŞKİLATIMIZIN 192. YILINI KUTLARIM’’

Zabıtaların şehrin huzuru için önemli bir rol üstlendiğini belirten Kaanoğlu, ‘’Bu bilinçle huzurlu, mutlu ve esenlik dolu bir Kapaklı için üzerimize düşen görevleri yerine getirebilmek maksadıyla günün 24 saati yılın 365 günü var gücümüzle çalışan, halkımıza sunduğuz hizmette adaletten dürüstlükten ve kaliteden ödün vermemek temel ilkesi olan Zabıta Teşkilatımızın, 192.Yıl dönümünü en içten dileklerimle kutlarım.” diye konuştu.

PASTA KESİLDİ

Çelenk töreninin ardından Kapaklı Belediyesi Hizmet Binası’nın teras kafeteryasına geçildi. Burada devam eden kutlamalar çerçevesinde Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ve Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Erkan, zabıta personeliyle bir araya gelerek yıldönümüne özel hazırlanan pastayı birlikte kesti.

‘’ÇOK ZOR BİR GÖREVİ İFA EDİYORSUNUZ’’

Kesilen pastanın ardından konuşma yapan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Başta siz olmak üzere bütün çalışan zabıta arkadaşlarımızı tebrik ediyorum, başarılar diliyorum. Sağlıkla, huzurla nice yıllara diyorum. Zabıta belediyenin halkla iç içe olan aynası ve en önemli yüzü. Birebir ilişkiyi en fazla hisseden ve yaşayan Zabıta müdürlüğümüz ve personeli. Çok zor bir görev ifa ediyorsunuz. Bu anlamda bir kez daha hizmet veren kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Hiçbir zaman her şey mükemmel olmuyor, kimi zaman sahada sıkıntı yaşayabiliyoruz, vatandaşla sıkıntı yaşayabiliyoruz. Vatandaşların şikayetlerini geçen dönemde nasıl en aza indirdiysek bundan sonraki süreçten sonra da bu şikayetler en aza indirilecek. İşiniz zor, kolay değil. Ama hiçbir iş kolay değil. Daha çok dikkat edeceğiz. Vatandaşlarımızla daha iyi ilişkiler içinde hizmeti etmeye çalışacağız. Her şey takipten geçiyor. Herkes takibini yapar, üzerine düşen işi yerine getirdiği zaman sıkıntılar ortadan kalkmış oluyor. Daha hassas, duyarlı olacağız. Vatandaşımızı mutlu edeceğiz, memnun edeceğiz. Tekrar hayırlı olsun, nice 192’lere diyorum” şeklinde konuştu.